Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!


İstanbul Aksaray’da Vatancaddesinde adını Bağımsız Ak Partililer Platformu olduğunu ifade eden bir grup Ak Partili genç basın bildirisi okudu.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın seçilmesiyle partinin bitirileceğini, yetkisiz ve etkisiz bir cumhurbaşkanlığının hiçbir işe yaramayacağını, bu programın Amerikanın Erdoğanı zorlamasının bir sonucu olduğunu ifade ettiler.

Aslında Tayyip Erdoğanın bu konuda istekli olmadığını bunun her hali ile belli olduğunu amaç dünya liderinin meydanlardan silinmesini sağlamak olduğu ifade ettiler. Bu konuda geçtiğimiz aylarda Amerika dış işleri bakanının 5 kez Türkiyeye gönderildiğini, tam 4 kez başbakanla birebir görüşme yaptıklarını ifade eden yetkililer, Erdoğanın gitmesi halinde BOP harekete gecirecekelrini ifade ettiler.

Grup, İsrailin Gazze saldırısı, Musul ve Kerkükde olanlar, İŞİD in piyasaya çıkması tamamen bu takvimin bir parçasıdır.Bu oyunlara gelmeyeceğiz,

Başbakanımızı Amerikanın oyunlarına getirmeyeceğiz, görev alanı sadece meclisin yasalarını onaylamak olan kim olursa olsun, ancak Liderimiz Erdoğan olama dediler. 2015 de yapılacak Genel Seçimlerde ustalık döneminden sonra Uzman Hükümet dönemine yine dünya lideri ile geçmek istediklerini söyleyen BAPP, Ekmeleddin bey devlet nişanesi almış, bir isim Başbakanımızı yedirtmemek için oylarımızı Ekmeleddin’ e vereceğiz, dediler.

Editör: TE Bilisim