Sosyal medyada paylaşılan Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu imzalı emir yazısında skandal talimatların detayları yer alıyor. Yazıda kamu binaları, camiler ve tarihi mekanların ışıklandırılması emrediliyor. Emir yazısında camilerin de aydınlatılmasını istenmesi de dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Türkiye Büyük Meclisi'nde ant içmesi ve Anıtkabir'e “çelenk koymasının ardından, akşam da Çankaya'daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde devir-teslim töreni düzenlenecek.

İçişleri Bakanlığı İller Özel İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 25.08.2014 tarih ve 4207 sayılı emir yazısına atfen Kaymakam Emiroğlu'un “Kamu Kurum ve Kuruluşları”na hitabı ile yazdığı talimatnamede olağandışı emirler yer aldı.  Emir yazısında, “İlçemizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşu binalarının, camilerin, tarihi mekânların ve sokak ışıklandırmalarının yapılarak, tören bitimine kadar açık tutulmasının sağlanması ve emir yazı doğrultusunda hareket edilerek, uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda, bilgi ve gereğini önemle rica ederim.” denildi.

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

İŞTE O BELGE

Editör: TE Bilisim