BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Türkiye'nin vicdanını sızlatan bir olayda, PKK'lı teröristler Karadeniz'de yerleşmeye çalışırlarken, Trabzon Maçka'da gencecik bir delikanlıyı şehit ettiler. Sonra o katillerden biri geçtiğimiz günlerde kıstırılarak öldürüldü. Baktık ki, HDP'den iki milletvekili cenazede saf tutmuş!!!

Daha bir hafta önce ettikleri yeminin gereği olarak, Türkiye Cumhuriyeti ve Devletine bağlılıklarını belirtmiş olan milletvekilleri, bu hafta bir teröristin cenaze törenine katılabiliyor. Herkes biliyor ki, bu davranışları hukukta suç ve suçlunun yüceltilmesi kapsamında  görülmesi gereken, devlete karşı işlenmiş bir olması gerekir.

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan,

Sayın MHP Genel Başkanı Bahçeli,

Buradan sizlere açık çağrımızdır. Madem ülkenin bekası için  devlet yönetimini ilave yetkilerle donattınız. O halde bu milletvekillerine gereğini yapın!

Sinan Oğan da kendi sosyal medya hesabından konuyu gündeme getirdi.

Sinan Oğan'ın paylaşımı şöyle:

"HDP Diyarbakır Terör Destekçileri Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun Eren Bülbül’ü şehit eden teröristin cenazesine katılarak PKK ile aralarındaki iltisakı açıkça ortaya koymuştur. Terörist cenazesine karılmak teröristin acısını paylaşmak demektir Böylelerinin yeri meclis olamaz"




Editör: TE Bilisim