Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, 10 Nisan 2013 tarihli yazısıyla, ancak müfterilere, fitne, fücur karakterli kişilere mahsus bir ağızla, ihanet ve şer korosunun halkasında kendine yer açabilmenin gayretine düşmüştür. Yaptığı baştan aşağı manipülasyondur. Haksızlıktır. İnsaniyetsizliktir. Kafa karışıklığı yaratmak için başvurduğu eskimiş-pörsümüş lakin şeytani bir üsluptur.
Yüz karası bir kalemin ucundan damlayan utanç verici, kin kokan bu maskara yazı ancak; İmralı’daki caninin, Kandil’deki katiller sürüsünün, başımızdaki AKP zihniyetinin önünde kırk takla atmaya yatkın, yandaş bir yazı olduğundan, elbette ki kimsenin şüphesi yoktur.
Bu manada içi kirli, dışı paslı olanların, fikri ve yüzü karanlık olanların rol arkadaşı olabilmek için, kalbi kararmış, kafası karışmış altmış üç karanlık adamın altmış dördüncüsü olabilmek için başvurduğu bu yol, ancak; tükürükle cevabı verilecek bir karalamadan ibarettir.
Zira “Öcalan’ın asılmasını engelleyen Devlet Bahçeli ve partisidir” diyerek, ihanet cephesine gönüllü teslim olan Fatih Altaylı, sadece kalemini değil, hak ve hakikati de katledecek ahlak dışı bir bühtanda bulunmuştur. Yalan ve iftira değirmenine su taşımış, aynı zaman da insaf ve adaletten yoksun bir zilletle iç içe olduğunu da göstermiştir.
Tabii ki İktidarın boyunduruğu altına girmiş olanların yaptığını, Fatih Altaylı‘da yapmış, MHP’nin ifade ettiği bölünme uyarılarını hep ‘vehim’ olarak gösterirken, tarihi ve yaşananları ise bir cambaz edasıyla tahrif etmeye çalışmaktadır.
Anlaşılıyor ki teknik direktörlüğünü ve finansörlüğünü küresel katil ABD’nin, kaptanlığını Başbakan Erdoğan’ın yaptığı, BOP formasını giymiş AKP takımında yer kapmak sevdasındadır.
Böyle bir takımda oynamak için, 63’lük güruhta yer alıp 64 nolu formayı sırtına geçirmeyi şeref olarak görüyorsa, Fatih Altaylı bilmelidir ki; bu ayıp ve silinmez leke, ona ömrü boyunca hem yeter hem de artar bile.
AKP İktidarının 63’lüklerle milletimizin başının altına koymaya çalıştığı, BOP projesi olan Birleşik Kürdistan yastığının bir ucundan tutmaya gönüllü talip olduğuna göre, Fatih Altaylı aynı zamanda; altmış dördüncü misyoner olarak da, karşımızdadır.
Varsın Fatih Altaylı ve onun gibiler milletimizin ve devletimizin başına çuval geçirenlerle beraber olsun, PKK terör örgütünün lobiciliğini yapmanın şeref ve gururunu da tepe tepe kullansın.
Biz Türk Milliyetçileri bir taraftan yürekten inandığımız Türklüğün, ay yıldızlı al bayrağın ve üç hilalin ebed-müddet yaşamasının mücadelesini sürdüreceğiz, diğer taraftan da, bu gibilerin şer niyetlerini, hile ve tuzaklarını boşa çıkaracağız, çirkin yüzlerini de teşhir edeceğiz.
Fatih Altaylı ve onun gibiler unutmasın ki; önünde bağdaş kurup, itaat ettiklerinin dedelerine dün bu vatan bırakılmamış, bugünde, yarında asla bırakılmayacaktır.
Bu anlam da şahsi çıkar hesaplarıyla hareket edip, kutlu yurdumuzun ocağını söndürmek isteyenlerle de, onlarla kol kola gezen memleket düşmanlarıyla da, sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Editör: TE Bilisim