İYİ Parti İstanbul Milletvekili Fatih Mehmet Şeker'in istifa ettiği haberleri çıkınca Genel Başkan Meral Akşener'e soruldu. O da " "Hiçbir gerekçe göstermeden istifa ediyorsa milletvekilliğinden de istifa etmeli"  dedi.

Daha sonra Yeniçağ'da çıkan haberde Koray Aydın'ın konuyla ilgili açıklamasına yer verildi.

Koray Aydın Milletvekilinin istifa etmediğini ama sosyal medyadaki bir tartışma sonrasındaki veda cümlesinden bu yorumun yapıldığını belirtti,

Ancak henüz Milletvekilinin sosyal medya hesaplarına yansıyan net açıklama bulunmamaktadır.

Yeniçağ'ın haberi şöyle:

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Fatih Şeker'in istifa ettiğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Şeker'in whatsapp grubundan ayrılırken kullandığı mesajın yanlış anlaşılmaya yol açtığı bildirildi.

İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL

Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, istifa ettiği iddia edilen Şeker ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında Yeniçağ'a değerlendirmelerde bulunan Aydın, "Arkadaşımızın istifası söz konusu değildir. Yanlış anlaşılma üzerine bu haberler çıkmıştır. Milletvekilimiz bizimle beraberdir" ifadelerini kullandı. 


Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli


Editör: TE Bilisim