Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Kim FETÖ'den niye ayrıldıyı düşünürken bir de kim Fetö ye niye tavır aldı sorusunu da zihnimde tartıyor ve üzülüyorum Fetö denen adam uzun yıllardır İslamın Akaidini tarümar edici faaliyetleri herkesin gözünün içine baka baka hem de Vatikan ile Evangelistlerle ve diğerleri ile işbirliği içinde yürütürken sınırlı sayıda samimi insan dışında sürüyle güç ve iktidar sahibi ona ve adamlarına yardım ve methiye yarışına giriyordu.

Ne zaman ki 17/25 Aralık ile birlikte İktidara yönelik saldırı safhası devreye girdi. Ne zaman ki 15 Temmuz ihaneti oldu; Herkes birden Fetö düşmanı oldu ve Vay şerefsiz hain demeye başladı.

Halbuki bu adam eskiden de aynı şekilde şerefsiz ve haindi İslamın inanç sisteminin temeline dinamit koyuyor ve insanları gelişini beklediği İsa nın etrafında birleşmeye Müslümanları Hz Muhammed'e ve Kuran'a imanı İmanın mutlak şartı olarak görmemeye çağırıyordu.

Üzüldüğüm husus şu Demek ki bizim güç ve iktidar sahibi dindarlarımız için İslama yapılan saldırı iktidara yapılan saldırı kadar tehlikeli değilmiş Bunları görünce iyi ki 17/25 Aralık saldırısı ve iyi ki 15 Temmuz ihaneti olmuş yoksa gözler açılmamaya devam ederdi Ve Allah korusun 5-10 sene sonra Humeyni gibi gelir ve ülkeye el koyar ve ülkeyi birilerine teslim ederdi.

Şükürler olsun Allah bu milleti seviyormuş diyorum. Ne diyelim sonradan da olsa aklın başa gelmesi iyidir

Tevfik KARABULUT


Editör: TE Bilisim