Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 FETÖCÜ ASKER YOK FETÖCÜ TERÖRİST VAR

Çekin ulan askerin üzerinden kirli ellerinizi! Biz çok iyi biliyoruz ki; Türk ordusunu lekelemek, yıpratmak demek Türklüğün geleceğini karartmak demektir. İşte onun içindir ki; devleti ele geçirmek isteyen dış mihraklar içimizdeki hainliğe teşne "Siyasal İslamcılar"la iş birliği yaparak oduya önce sızdılar sonra da " "Yerleştirildiler". 
...
Neymiş efendim fetöcü bir takım subaylar fetö'den gördükleri baskı nedeniyle itiraflarda bulunuyorlarmış; olabilir. Peki kardeşim hala "Fetöcü subay" diye bizzat telaffuz edilmesinin daha ne gereği var ki. "Orduya sızmış terörist" dense ne olur. Bunu bilerek yapıyorlar ki; "Orduda o kadar fetö mensubunun olduğu muhtemeldir ki; bu orduya güvenilmez" gibi yanlış ve haksız algının oluşmasına neden olmaktadırlar.
...
Her Allah'ın günü şu kadar fetöcü asker yakalandı, görevden alındı, itirafcı oldu; şu oldu, bu oldu lafları terk edilmelidir. Uzun bir zamandır öldürülen PKK'lılar için "Şu kadar terörist etkisiz hale getirildi" denilerek belli bir hassasiyet gösterilirken; her ne hikmetse Türk Ordusu'nun yıpranacağını düşünmeden "Şu kadar fetöcü asker" ifadesinin kullanılması büyük bir hata olduğu gibi doğrusu kasıt da olabileceğini düşünüyorum. Bu kullan dil Türk askerinin psikolojisi üzerinde daima "Kendisine güvenilmediği" hissiyatını uyandıracaktır. Her ne hikmetse fetö'ye kundaklık yapan siyasi ayağı üzerine vurgu yapıldığında gardını alan müsebbibler; Türk ordusu üzerinden "Fetöcü subay" ifadesinin telaffuz edilmesinden niçin rahatsız olup, müdahale etmezler. 

Mehmet Soral


Editör: TE Bilisim