By lock Google Play üzerinde bulunan bir uygulamadır. Bylock; Whatsapp veya Tango uygulamalarının şifreli yazışma gerçekleştirebilen versiyonudur demek ve böyle bir benzetme yapmak mümkün! Son zamanlarda malum olaylardan sonra ismini duymaya başladığımız by lock şifreli mesajlaşmayı sağlayan ve bu mesajlaşmaların başkaları tarafından okunamaması için kriptolu bir şekilde iletişim gerçekleştirebilen alanındaki kaliteli programlardan. By lock üzerinden yapılan yazışmaların ele geçirilip okunabilmesi imkansız gibi görünüyor. Bu sebeple Fetö terör örgütü tarafından tercih edilen by lock uygulaması hakkında incelemelerin devam edeceği aşikar. Halka açık ve her kesin erişebileceği bir uygulama olan by lock adından uzun bir süre söz ettirecek gibi görünüyor.

by-lock-nedir

By lock nasıl kullanılır? Android bir telefonu olan her bireyin erişebileceği by lock google play üzerinden indirilip kullanılabiliyor. By lock nedir ve nasıl kullanılır kısaca anlatmaya çalıştık ancak, adından bu kadar bahsedilen ve terör örgütü tarafından kullanılan bir uygulamayı indirip kullanmak istermisiniz bu konudaki kararı sizlere bırakıyoruz.

By Lock nedir? By Lock uygulaması WhatsApp’ ın yakın zamanda çıkardığı uçtan uca şifreleme yöntemine benzer yazışmaların şifrelemesini sağlayan uygulamadır. Bu uygulama Türkiye’ de FETÖ operasyonları ile duyuldu. By Lock uygulaması, paylaşımların kripto özelliği ile başkalarının erişimini engellemektedir. Tabi kul yapımı olan hiç bir sistemin kırılmama gibi bir imkansızlığı yok. ByLock: Güvenli mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Kriptolu özelliği ile ücretsz olarak yurtiçi ve yurtdışı görüşmeleri yapabilmeyi sağlayan anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

Uygulama desteği: Parmak izi extreme güvenliği desteği ve parmak izi çağrı şifreleme özelliğine sahip bu uygulama endüstri şifreleme tekniklerini kullanır. By Lock uygulaması, normal kullanıcılardan çok gizli kapaklı iş yapanların tercihi oldu. By Lock uygulaması için, şifreleri çok zor kırıldığı hatta kırılması imkansız diyenlerde oldu. Yakın zamanda MİT, darbecilerin yazışmalarının bir kısmının çözüldüğünü açıklamıştı. ByLock uygulaması, Android ve iOS (iPhone) işletim sistemleri ile uyumludur. Resmi uygulama mağazalarından indirilebilir.

Kapsam haber – andronova Net

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Editör: TE Bilisim