Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Olayda, tutuklanan Nurullah Semo ve adli kontrolle serbest bırakılan 4 kişinin haricinde kimliği tespit edilemeyen, yüzü kapalı biri daha olduğu anlaşıldı. Avukat Akyüz bu kişinin dışarıdan geldiğini belirterek, “Büyük ihtimalle öğrenci değil. Kimse tanıyamıyor. Fakat biz o kişinin bu olayın içinde olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.
İÇ GÜVENLİK KOMPLOSU MU?

Avukat Akyüz, Çakıroğlu’nun öldürüldüğü gün Meclis’te İç Güvenlik Paketi’nin görüşülmesine de dikkat çekerek şunları söyledi: “Biz bunlardan yola çıkarak bunun arkasında bir komplonun olabileceğini düşünüyoruz.”

Ege Üniversitesi Rektörü Candeğer Yılmaz hakkında da suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen Akyüz, “Ege Üniversitesi rektörünün bu olayın baş müsebbiplerinden biri olduğunu düşünüyoruz ve her onurlu kamu yöneticisi gibi bu sorumluluğu kabul ederek istifa etmesinin doğru olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Fırat Çakıroğlu’nun öldürülme anı görüntüleriyle ilgili olarak, savcılık gizlilik kararı aldı.

Öte yandan Çakıroğlu’nun öldürülmesiyle ilgili Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Cahit B.’nin gözaltına alındığı öğrenildi. 

Editör: TE Bilisim