Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 GARİP FAKİR ANADOLU DELIKANLILAR ŞEHİTLERİN HESABINI KİM VERECEKTİR?

Ayağa kalk asker polis katillerini azdıran utanmaz suçlu hesap ver! Bu günleri öngöremeyen idarecilerin elinden bu ülkeyi kurtar yarabbi! Sizin barış açılım hezeyanınız o ihanet süreci kargaların baykuşların bile suratınıza çarptığı o utanç verici Habur süreçlerinde bu bölücü fitne daha da kök salmadı mı? Ülke cephaneliğe dönmedim? Kim verecek bunun hesabını? Sadece o bölücü katiller mi suçlu? Sadece silahlı kan emici alçakların siyasi uzantısı mı suçlu? Barış açılım koalisyonuna destek veren AKP hesap vermeyecek mi? Öcalan ve PKK ile aynı siyasi dili kullanan CHP hesap vermeyecek mi?

O bölgeyi kan göz yaşı deryasına döndüren sözde NATO müttefiklerimiz hesap vermeyecek mi? Orada kamu görevi yapan siyasi otoriteye teslim olup yasaları rafa kaldıranlar hesap vermeyecek mi? Hangi yasa ve mevzuata istinaden o bölgede kurulan kanlı paralel yapıya dolaylı yada direkt fırsat sunan idari adli sorumlular hesap vermeyecek midir? Şehit oluruz son ferdimize kadar son damla kanımıza kadar ama bu ihmalin kusurun açıkçası bu ihanetin faturasını kim ödeyecektir? Yazık değil mi bu garip fakir Anadolu yiğitlerine! Hala hangi yüzle açılım ihanet sürecini buzdolabında tutarak yeni ölümlere çanak tutma gaflet dalalet hatta ihanetini gösteriyorsunuz? Ayağa kalk asker polis katillerine barış diye sarılan siyasi ahmak ayağa kalk! Az utanacak yüzünüz olsa bir saniye kalmadan istifa eder siyaseti bırakır yargı önüne çıkarsınız. Nerede o vicdan? Nerede o merhamet? Yazıklar olsun o yiğitler birer birer yakanıza yapışacaktır. Oturduğunuz o koltuk iskeleti şehit kemiklerindendir. Yediğiniz içtiğiniz o yetimlerin umutları hayalleridir. Vicdanınız varsa lütfen bu milletin yakasından düşünüz.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim