TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…
Boynumuza ve boğazımıza sarılıp MHP ye ve sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür eden AKP'li kardeşlerimiz;

"Madem görevlerin ucunda Allah rızası var... biraz da MHP'liler Allah rızası için görev yapsın" deyince, garip garip yüzümüze bakıp "olmazz" diyorlar!

Tıpkı Allah Resulü'nün develere bindiği ve mütevazi bir hayat yaşadığını anlatan muhafazakar dindar kardeşimiz, bindiği lüks araca sizin mi diye sorana "Allah'ın emaneti biz emanetçiyiz" diyor ya... "emanete biraz da biz binelim" diyene de  dut yemiş bülbül gibi susarak Alman aracı İle Almanya'yı, İsrail'in ürettiği araçla İsrail'i protesto gösterisine gidiyor ya.. işte böyle bir dünya!

Ne kadar güzel bir dünya!.. mal-mülk, makam onların, birilerine çile ve ızdırap gerektiğinde "koşun Ülkücüler kan ve can lazım" diyorlar! İnsaf yahu!!

Özellikle büyük şehirlerde Büyükşehir belediye başkanlığı oylarını MHP'ye değil, ilçelere göre ya AKP'ye veyahut CHP'ye verirler.

Hiç Ülkücü kimliği ile işe işçi alan AKP ya da CHP li belediye Başkanı duyan, gören  işiten var mı? önce kendi partilerine kayıt yaparak işe alıyorlar! Bunun neresi dindarlık, muhafazakarlık veya sosyal demokratlık? Ülkücüler Allah'ın kulu değil mi?

Mesela CHP li eski Adalet bakanı "Ülkücüleri mi işe alacaktım?" diyerek bir skandala imza atmıştı.

Hemen sonraki yılda koalisyon ortağı olan MHP, KPSS sınavını uygulatan koalisyon ortağı olmuş ve garip, çaresiz sayısız Anadolu evlatları alın teri ile işe girmişti ama Ülkücülere yazık ediyorsunuz; bu hak değil adalet ve adamlık değil.

Mesela geçen gün Taşmedreseli Suat Günel ülküdaşım, bir üst düzey MHP yöneticisinin CHP li belediye başkanını ziyaretini konu edinerek, Ülkücü hassasiyetini dile getirdi. Mesela o sayın yetkilinin gündeminde işsiz, aşsız, mağdur Ülkücüler olmuş mudur? Veya bu konuları oy avcısı büyük şehir belediye başkanlarına işe girerken Ülkücü olduğu için elenen ama o Ülkücülerin hatırı sayılır bir kısmının onlara oy verdiğini bir MHP yöneticisi suratlarına çarpmış mıdır?

Bizler tabanda gururu ve onuru İle eğilmeyen, onlara tenezzül etmeyen binlerce Ülkücünün derdi İle her gün dertleniyor; üzülüyor ve çaresizlik yaşıyoruz.

Hak var adalet var mahşer var.... canınız sağolsun!

Sabri Şenel



Editör: TE Bilisim