YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 GÜMÜŞHANE EYLEMİNİN ARKASINDA HANGİ GÜÇLER VAR?


Yunan Rum ve Ermeni kiliseleri haçlı Siyonist ittifakı gereği PKK ve taşeron örgütleri finanse ederek Doğu Karadeniz’de müthiş bir beşinci kol faaliyeti ile Pontus Rum devleti hayali ile kanlı terör eylemleri yapıyor. Sevri yeniden ülkenin gündemine taşıyan Hristiyan batı bölgede etnik çalışma yaparak yandaş müttefik arama çalışması yapıyor.

Kürdistan kurmak için doğu ve güneydoğuda eylemler yapanlar Doğu Karadeniz’de Sevr ve Mondros mütarekesi şartlarını yeniden oluşturmak için düğmeye bastılar. Kürdistana özerklik federasyon öz yönetim vb başkanlık sistemi veya eyalet modeli için izin verenler bu talepler karşısında acze düşerler. Türkiye'ye dayatılan her türlü evrensel maskeli talebin arkasında Ülkeyi parçalama ufalama ve yok etme hedefi vardır. Bu hedeften hiç bir zaman vazgeçmediler. Gümüşhane eyleminin arkasında Pontus ittifakı vardır PKK veya başka bir örgüt kukladır bunlara çanak tutmak ülkeye ihanettir.

Bölgede istihbarat güvenlik dahası siyasi irade zaafiyeti evlatlarımızı şehit ettirdi. Gümüşhane insanı vatanı milli ve manevi değerleri koruma konusunda o sert kayalardan daha sert ve merttir gerisi teferruattır. Dağı taşı dar edecek kurda kuşa o kanlı çakalların leşlerini yedirecek yiğitler burnundan soluyor ya akan kanı durdurun yada millet durdurmasını bilir bölge insanı asla kanlı kudurmuş köpeklere izin vermez. Bölgeden giden Rum ve gayri Müslimler üzerinden ülkemizden rövanş alınarak bölgede bir Pontus Rum devleti için düğmeye basıldı. Bu konuda geniş bir haberi Haberalp’ten yayınlayacağız.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim