Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 GÜMÜŞHANE VE GİRESUN'DAKİ TERÖR SALDIRILARI NE ANLAMA GELİYOR?


Giresun-Gümüşhane-Erzurum karayolu Harmancık mevkiinde Jandarma aracına tüneller üzerinden yapılan saldırıda Erzurum nüfusuna kayıtlı dadaş astsubay şehit olmuş bir kaç asker ağır yaralanmıştır bu saldırılar yıllar önce Torul askerlik şubesine yapılan saldırıyı çok yakın zamanda Kürtün ilçesi ve Giresun Alucra kırsalındaki bir çok saldırıyı akla getirmiştir. Şehit astsubay dün çocuğunu tedavi için getirdiği devlet hastanesine bugün şehit bedeni gelmiştir. Bu acılar dayanılmaz halde ocaklara kahpe hain kudurmuş zavallıların kor düşürmesidir. Bu taşeron terör örgütü veya birlikte hareket ettikleri diğer örgütlerin güneydoğudan son derece farklı bir sosyal dokusu olan bir bölgede ne işi var? Burası aynı zamanda PKK’nın kurucularından Kemal pirinde ilçesidir. Türk milliyetçiliğinin fikri temellerine hizmet eden Nihal Atsız bu ilçede doğmuştur. Adeta bu ilçe üzerinden gizli bir el ve uzantıları kamuoyuna mesaj veriyor. Kürtçülük mücadelesinin mimarı siyonist haçlı Ermeni ittifakı aslında bu bölge için Pontus hayali kuruyor. Kıbrıs Rum kesimi ve Yunanistan bu hayali çocuklarına milli ideal olarak öğretiyor PKK terör örgütü yıllarca Kıbrıs Yunan ve Ermeni kamplarında uzun vadeli planlar için eğitim alıp pusuda bekleyip fırsat kolluyor. Bu planları yıllar önce bir TV kanalında Gümüşhane için anlatırken AKP de siyaset yapan bir belediye başkanı bunlara takılmamak gerekir diyerek bilgeliğe soyunmuş bu tavır daha sonra PKK ile açılım barış süreci olarak bir ihanet sürecine dönüşmüştür.

Sevri bu ülkeye dayatanların Kürdistan yanında aynı pakette Ermenistan büyük İsrail vatikan statüsünde İstanbul'da ekümenik. Ortodoks devleti ve bizim doğu Karadeniz bölgesine bonusu Pontus Rum devleti hayalidir. Bu saldırının arkasında bu Rum devleti hayali yatar PKK ve diğer terör örgütleri ABD AB Israil Rusya ve Ermenistan himayesinde adeta küfür tek millettir gerçeği ile Müslüman Türk milletine bir haçlı ittifakı kurmuşlardır. Bu güçler ile içli dışlı olanların ve bunu küresel emperyalistlerin barış özgürlük etnik talepli projeleri ile kamufle edenlerin birer Truva atı olduklarını tarihler yazacak ama bugün hayatta olanlara torunlarının hükmü ne olacaktır .Egenin 16 adası Yunana daha yeni peş kes çekilirken ege adalarındaki batı Trakya balkanlar ve Ermenistan’daki camiler ve tarihi eserler domuz ahırı içkili eğlence mekanı olurken Sümela manastırını ayine açmak Türk Kürt kızlarına kadınlarına tecavüzler ile meşhur Van akdamar kilisesini Ermenilere bu milletin parası ile açmak hangi mütekabiliyet esasi ile bağdaşır? Bu Ermeni kıyağı Almanların Ermeni aşkı soykırım. iftirasına dönüşmüştür. Şimdi 1915 Rus işgali Pontus hayali haçlı dünyasının buğun PKK terör örgütü üzerinden alçak taşeronluğuna dönmüştür. Bir yıl önce MHP Gümüşhane milletvekili Mustafa Canlı beyin jandarmanın terörist ihbarı ile operasyon talebi güneydoğuda olduğu gibi Gümüşhane'de sümen altı edilmiş yok sayılmıştır. Vatanın birlik ve bütünlüğünü vatandaşların mal ve can güvenliğini sağlamakla görevli olanların yasaları yok sayma uygulamama diye bir hakkı haddi ve yetkisi var mıdır?

Tüyü bitmemiş yetim ve öksüzlerin çaresiz garip ve mazlumların parası ile hizmet veren bürokrasi ve siyaset kurumu yasaları uygulamakta niçin acze düşmüştür. Bu astsubay ve yüzlerce asker polis ve vatan evladın şehit olmasından bu kafa yapısı da sorumlu değilimdir. Gümüşhane Torul Harmancık saldırısının Yunanlıların Ankara önlerine gelmelerinden ne farkı vardır? Sadece yöntem maşa ve yeni kanlı manivela ile Pontus yolunda dolu dizgin yol alınıyor. Gümüşhane uyanır hesap sorarsa gök kubbeyi başlarına yıkarız ama ermeni komitacı uzantıları bir avuç suda boğulacak bir avuç yiğidi bekliyor. Rus işgalinde Rum ve Ermeni tecavüzcülerinden namus ve şereflerini kirletmemek için kendilerini Harşitin Çoruhun ve Kelkit çayının bulanık sularına atan genç kız ve gelinlerin intikamını alacağız. PKK eylemcileri tecavüzcülerin izinden Haşin akan vadiye girdiler şekli ile şemalı ile bize benzeyen ajan beşinci kol devşirme dönme işbirlikçileri teşhis ve tanıdığımızda arkasından bir büyük vadi temizliği meseleyi çözecektir. Ama milli iktidar milli devlet gerekiyor. Bunun önündeki tüm engelleri bertaraf edeceğiz inşallah! Bunu ihmal edenleri be tarih ne gelecek nesiller Allah affeder mi yüce yaratan bilir?

Ne harşite Çoruha Kelkit çayına namusları kirletilmesin diye atlayıp bentlere takılan bacıları unuturuz. Nede Erzurum Van Ağrı ve bölgeden toplanan ve kirletilen ve kendilerini Van gölünün sularına atlayıp intihar eden Müslüman Türk ve Kürt gelinlerini ve kızlarını unuturuz.Bizim zalim katil alçaklar ve bugünkü temsilcisi ABD AB Rus ve İsraile Ermeniye karşı ne Ermenici ne barışçı olup bayrak indirmeyiz vatanın bir çakıl taşını vermeyiz açın artık Ülkücü milliyetçi hareketin önünü ayılar domuzlar bağlara bostanlara dadandı pkk örgütü vadiye dadandı o hesabı kahraman güvenlik kuvvetlerine verilecek emir ve destek ile MHP çòzer bu dönem ne kadar uzayıp sürerse başkanlık hayali ve umut tacirliği ile koltuk koruma aşkına yine açılım buzdolabından ısıtılıp zehirli açılım ile servis edilir başa döneriz artık bu utanç dönemi kapanmalıdır.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim