Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Duygularımı anlatmakta zorlandığım zamanları bu günlerde sıklıkla yaşamaktayım. Anlam vermekte zorlandığım konu, alakalı olanlar tarafından bilinmektedir. Emperyalist güçler bir ülkeye giriyor; önce ajanlarıyla, daha sonra paralarıyla, silahlarıyla, yönetim kademelerine getirdikleri taraftarlarıyla veya kullanabildikleriyle . Ne yapıyorlar? Şu anda Türkiyede yaptıklarını yapıyorlar.

30 seneden beri hazırladıkları alt yapının sonucunu almaya çalışıyorlar. "Kandırıldıklarını" gizleme ihtiyacı duymayan etkili ve yetkili makamlarda bulunanlarla neticeye varmaya çalışıyorlar. Akan kan bizim, gözyaşı bizim, giden can bizim, sebep olanların umurunda değil. Onlar hala iktidarlarının sefasını sürmekle meşguller. Memleketin bir yanı sazlık samanlık bir yanı tozluk dumanlık sorumluluk makamındakilerin umurunda değil. Şehitlere rahmet dilemek artık incitiyor beni. Kızdırıyor beni. Canım yanıyor. Yarabbim sen herşeyin en iyisini bilensin ,görensin.

Sahipsizlerin sahibisin, sahibimiz ol Ya Rabbim. Merhameti kalmamış olanların insiyatifinden kurtar bizleri. Sana güveniyor,sana sığınıyoruz. Amin.

Editör: TE Bilisim