SEVGİLİ ARKADAŞLAR;

ACİL DUYURU

MHP'de TÜZÜK KURULTAYI yapılmasına dair Yargıtay kararının bugün açıklanmasına bağlı olarak, benim de konuk olarak katılacağım CNNTÜRK TARAFSIZ BÖLGE programının konusu "MHP KURULTAYI" olacaktı.

Yargıtay 18.H.D.'nin hukuk tarihimizde hiç de alışık olmadığımız bir biçimde imzasız bir duyuru ile "kararın mayıs ayında açıklanacağı" yönündeki bilgisi dahilinde, CNNTÜRK'te çıkacağımız canlı yayın gelişmelere bağlı olarak önümüzdeki haftalara ertelenmiştir.

Bu vesileyle işaret etmek isterim ki, dün gece Twetter fenomeni haline gelen FUAT AVNİ tarafından servis edilen paylaşımlarda verilen bilgilerin doğru çıkmaması, siyasi müdahalelerin hukuk üzerinde bu kadar acımasız bir şekilde etkili olmaması gerektiği yönündeki temennilerimle birlikte, HAK ve ADALETİN TECELLİSİ'nin sonuna kadar engellenmesinin mümkün olmadığını güç sahiplerine hatırlatmak isterim.

Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk

Tarih defalarca göstermiştir ki, Milli irade nutuklarıyla iktidara gelip, diktatörlüğe yönelenlerin akıbeti, yargılandıkları mahkeme koridorlarında belirlenmiştir.

Türk Milleti ve bilhassa ÜLKÜCÜLER olarak daha önce de defalarca daha ağır imtihanlardan geçmiştir. Bu defa da kendilerini yıkılmaz, yenilmez sanan iktidar sahiplerine karşı ortaya koydukları demokrasi mücadelesini kazanacaklardır.

Türk Demokrasi tarihine geçecek nitelikte yeni bir dönemin habercisi olan hareketin sahipleri ve mensupları olarak sakın yeise kapılmayın, ümidinizi kırmayın...Ümitsizlik iman zaafiyetidir. Haklıyız ve başaracağız.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

 


Editör: TE Bilisim