Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 HAÇLI EMPERYALİSTLER
ATATÜRKÜ NİÇİN SEVMEZ?

Çok ilginçtir; Atatürk'e buna rağmen düşmanlığın ve  iftiranın en yoğun yaşandığı kesim, provoke edilen dindar değil ama dinci kesim olmuştur.

Mehmet Niyazi Özdemir'in yazdığı "Ah Yemen, vah Yemen"’ adlı kitapta İngilizlerin beşinci kolu olarak göze çarpan tarikatların, başı dışarıda gövdesi içimizde olanlarından bir tanesi Fetö'ydü... diğerleri hangileri?

Milli, İslami ve yerli olanlar baş tacı ama işbirlikçi olanlar en çok Atatürk düşmanlığını iftiralar İle birlikte yaptılar. Mübarek dinimizin adı üzerinden yapmaya devam ediyorlar.

Dünyada Haçlılara diz çöktüren Osmanlı Paşası, Çanakkale’de model oldu. 19 Mayıs’ta sahneye yeniden çıktı. Sakarya’da onlara karşı yeniden zafer elde etti. Bu kuyruk açısından dolayı Atatürk’e karşı kinin mağlup edilen Yunanlıdan, Rum’dan ve Ermeni’den çok olması son derece manidardır.

Haçlı emperyalistler Atatürk’ü hiç sevmezler... dinciyi anladık ama saf samimi dindarlar buna niçin alet olur, anlamak mümkün değil.

Atatürk milli direnç kaynağımızdır. Bu kin nefret ve alerjisi mutlaka tedavi edilmelidir. Aksi takdirde yeni FETÖ'ler ihanet için kapıdadır.

Sabri Şenel




Editör: TE Bilisim