Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Haber: ''ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'nin İdlib kentindeki kimyasal silah saldırısına ilişkin açıklamalarına değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Teşekkür ederim ama lafta kalmasın.

Eğer bu hakikaten icraat ortaya konulursa, biz de Türkiye olarak, bize ne düşüyorsa, biz bunu yapmaya hazırız. Biz bundan asla çekinmeyiz, kim olursa olsun çekinmeyiz.

Biz Amerika başta olmak üzere, tüm koalisyon güçleri bir araya gelelim. Ben Sayın Putin'le de konuştum ama Sayın Putin hala 'bu işin arkasında Esed var mı yok mu?'

Bunu hala iki gündür, üç gündür anlamıyorsa bu bizim için de üzücüdür. Bunları süratle bizim aşmamız lazım, kararımızı vermemiz lazım.

Dost kimdir, düşman kimdir, bölgedeki virüs kimdir, bunu artık lütfen öğrenelim, ona göre de artık adımımızı atalım.'' dedi.

Arkasına düşeceğimiz Amerika kim? Ülkemizde darbe yaptırdığını meydanlarda haykırdığınız büyük şeytan dediğiniz ülke değil mi?Koalisyon güçleri dediğiniz kim? Meydanlarda Haçlılar dediğin eyyy Avrupa dediğin ülkeler değil mi?.Neden bunları müdahaleye çağırıyorsun da o kadar islam ülkesi var,biraraya gelelim biz bu sorunu çözelim demiyorsun?

(Cengiz Duygulu)

Editör: TE Bilisim