15TEMMUZ ihanetinden Bu yana 11,5Ay dolmak üzere , Neredeyse üzerinden bir Yıl geçti .. Bu Süreçte 110 Bin kamu görevlisinin işine son verildi .Açığa alınan Sayısı ise 40 bin civarında . Bu gün itibariyle Bu süreçte İhraç ve Açığa Alınanlardan 25 Bine Yakını Göreve iade edildi . Pardon yanlış yaptık denilerek.. Bu Süreçte Kaymakamdan doktora ,Öğretmen polise kadar her meslekten tam 37 kişi Hayatına son verdi .Vatan HAİNLİĞİ suçlamasını kaldıramayarak ..!

Özel Sektörde de Binlerce Kişi aynı Şekilde işinden aşından ve hatta hürriyetinde oldu..!

Hükümet OHAL YASASININ ARKASINA Sığınarak , Ülkeyi KHK'larla Yönetmeye Başladı ..Meclis Bay-Pas edildi ..! 
Anayasa ve Yasalar da Yok Sayıldı .

Memurlar Başta olmak üzere tüm İnsanlarımızın En temel hakkı olan ;SAVUNMA HAKLARI ellerinden alındı .. çalışma Hakları Gasp edildi .. Özgürlüklerine el konuldu .. sorgusuz-sualsiz içeri tıkılanların (Toplam sayı 50bini buldu ) bir Yıldır bir türlü iddianameleri hazırlanamadı ..!

Hükümet Fetö OPERASYONLARINDA At izini İt izine karıştırdı .. Bu pisliği bir türlü ülke gündeminden Çıkarmak istemiyor..
Fetö Bahanesinin ARKASINA Sığınarak , Türkiye'yi Dönüştürüyor ..

Atatürk'ün Kurduğu devlet Parti devletine Doğru evriliyor ..!Cumhuriyet , ve demokrasi gibi evrensel değerler birbir ortadan kaldırılıyor ..!

Adaletten ve Hukukun üstünlüğünden koşar adımlarla uzaklaşılıyor ..! ADALET Talepleri Toplumun her kesiminden yükseliyor ..!
Halk korku içinde , emeklilik süresi dolan memurlar DEVLET'den kaçıyor .. bir iftiraya kurban gitmemek için ..!

Adalet Çığlıkları Sokaklara Taşıyor ..! Tescilli FETÖ'cü bir kısım Yazar -Çizer Tv 'lerde gerdan KIRIYOR ..! FETÖ'nün Abant Toplantılarının Müdavimi Siyasetçiler ( hepside AKP'li) ile sözde Bilim Adamları keyfine bakıyor .. kimisi Bakan ,kimisi M. Vekili; Kimisi Rektör , kimi ise Dekan .,!

Yüzbinlerce Kimsesiz ise ;Cefa ve ızdırap Çekiyor .. 
iktidar keyfini Sürüyor..! Öfkesini Kusuyor ..!
Halkı Fetö ile korkutuyor..! kendi yarattığı Fetö Canavarından yine kendisi nemalanıyor .. Hemde siyasetin tüm kirli yüzünü sergileyerek .,

MİLLETLE OYNUYORLAR .,!

Fetö Operasyonlarının Başladığı günden itibaren iktidar bu ciddi Meseleyi Sulandırmaktan geri durmamıştır ...
FETÖ'nün en önemli AYAĞI Olan SİYASİ AYAĞI ORTAYA ÇIKARILMAMIŞTIR .,!

Aylar önce Hükümet Valiliklere Kanalıyla verilmesini istediği Fetö ile ilgili itiraz dilekçelerine itibar etmemiştir .. İNSANLARIMIZI aldatmıştır ..!

Mahkemeler vatandaşların hukukta hak aramalarına cevap vermekten imtina etmiştir Fetö ile ilişkilendirilenlerin , itirazlarını kabul etmeyen bir yargı sistemi ile bu ülke insanı ne yapabilir ..?

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

İnsanlar yargı önüne çıkmadan MAHKUM EDİLMEKTEDİR..!
Böyle bir Anlayışın hakim olduğu ülkede; hak ve hürriyetler askıya alınmış demektir ..

Siyasi İktidar AB 'ın uyarıları ile Beş Ay önce Fetö Mağdurları için ; Yeni bir komisyon kuracağını Bu komisyon Marifetiyle Fetö 'cü iddiası ile hak kayıbına uğrayanların, Bu komisyona baş vuracaklarını, komisyonun dilekçeleri inceledikten sonra karar vereceğini ilan etmişti . Tam Tarihi 23 ocak 2017 ...,

O günden buyana;beş Aylık uzun bir Süre geçmesine rağmen ; Hala komisyon Çalışmalarına Başlayamamış,mağdur olduklarını Söyleyenler itiraz dilekçesi verememişlerdir ..
.. on binlerce insanın hukuk talebinin bu kadar ötelenmesi ,İktidarın samimiyetsizliğinin acı bir göstergesidir .. bu sadece bir hukuk ihlali değil , bir İnsan hakkı ihlalidir , dahası zalimliktir ..!

Gerçekten Fetö pisliğine Bulaşmış Bu yapıya hizmet etmiş ve katkı Sağlamış kim varsa, Canı cehenneme .. mutlaka kanunlar önünde yargılanıp hak ettikleri cezaya çarptırılmalıdırlar ..

Bizim derdimiz Mazlum Yaratılmamasıdır . Hiç bir İnsanımız yargısız infaza tabii tutulmasın .. herkes için hukukun temeli olan "masumiyet karinesi " işletilsin ., suç bağımsız mahkemelerce tescil edilmedikçe insanlar masumdur anlayışı gerçek demokrasilerin vaz geçilmez düsturudur .. adalet Talebiyle Feryat Eden insanlarımızın feryadına kayıtsız kalınmamalıdır ..!
Bilinmelidir ki; Adalet ve hüküm Törpülenirse , Devlet zafiyet Yaşar .. adaletsiz her uygulama zalimliktir ..! Zulüm artıkça feryatlar Artar .. kargaşa ve anarşi olur .. ülkede huzur kalmaz ..!

Fahrettin Yokuş




Editör: TE Bilisim