Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
HOLLANDA'NIN SOYKIRIM KARARI, OSMANLI'YI KATİL İLAN ETMEKTİR!

HANİ TEPKİ? NİYE AB SALLANMIYOR?

İŞTE ATATÜRK, AVRUPAYI SALLAMIŞTI!

ŞİMDİ İSE, SADECE KLASİK BİR KAÇ KINAMA!!!!

Hollanda'nın Ermeni soykırım iftira yasası dedelerimizi katil ilan ediyor. Aslında katliamı yapan Avrupa'nın teşvik, tahrik ve desteklediği Ermeni  Taşnak çeteleridir.

Bugün aynı vekalet savaşı İle yine intikam peşindeler. Dün Taşnak olarak Ermeni katillerini destekleyen Haçlı batı, bugün PKK(PYD) DEAŞ, FETÖ İle karşımızdadır.

Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Ağrı, Van, Muş, Bitlis, Erzincan ve Kars illerinde, özellikle Ermeni katliamının görgü tanıklarının ifadeleri ve sabit toplu mezarlarda boncuk gibi dizilmiş naaşları ile Müslümanların katliamının izleri ispatlıdır.

1915 Ermeni tehciri zarurettir ve Osmanlı kararıdır. Osmanlı'yı savunmak, bu psikolojik ve diplomatik süreci iyi yönetememek savaşı vermekten geçiyor.

Seçimlerde AB gurbetçisi insanlarımız olabildiğince seçimlerde politize edilip sokağa dökülürken, bu Hollanda Meclisinin kararı karşısında yeterli makul demokratik meşru tepki tanıtımın olmayışı hüzün vericidir.

Biz Müslümanlıktan ve Türkiye'den vaz geçmedikçe, bu iftira kampanyası koro halinde devam edecektir.

Erzurum'u Rus işgali yıllarında, Ermeni kanlı çetelerinin Türk, Kürt, Alevi ya da Sünni demeden nasıl Müslüman ahaliyi avret yerlerinden kazıklara geçirdiklerini ve cesetlerin o direklerde çürüdüğünü Kazım Karabekir paşa şehri düşman işgalinden kurtarmak için gittiğinde, bizzat gözyaşları içinde müşahade ettiğini hatıralarında anlatıyor. Yine Gümüşhane'de namusları kirletilmesin diye genç kız ve gelinlerin kendilerini Harşit Çoruh ve Kelkit çaylarınıa atarak cesetlerinin bentlere takıldığına tarih sayfaları şahittir. 

Bugün aynı iddiayla başımıza bela edilen Ermeni Taşnak uzantısı geberttigimiz PKK'lılarin leşlerine ait görselleri de kullanıp, "Türkler ermenilerden sonra kürtlere de soykırım yaptı" diyerek bize 2. Dünya Savaşından sonra Almanya'ya uygulanan genocid yaptırımları tarzı yaptırımlar uygulamayı planlıyorlar. 

Savaş suçu isledigimizi iddia edip Kürt adı altında PKK'lılara bu ülkeyi yüklü tazminatlar ödemeye mahkum edecekler. Ekonomimiz bu borcu ödeyemeyeceği için işletmelere,onların işletme hakkına el koyacaklar. 

Bugünkü Almanyanın gelirinin yüzde 45ini hâlâ yahudilere savaş tazminatı olarak ödediği gibi. (100 yıllık bir cezası var)


Avrupa Türkleri, başta Hollanda olmak üzere ayağa kalkmalıdır. Hollanda ve Avrupa'da şafak sökmeli; katliamda ölen şehitlerin nurlu güneşi doğmalı ve dünya bu gerçeklerle aydınlanmalıdır.

Canımızı veriyoruz ama bugün terimizi, aklımızı, imkan ve kabiliyetlerimizi devlet ve millet olarak seferber etmeliyiz.

Yarın bu Haçlı korosu Ermeni ve Siyonist iddialarla torunlarımızın karşısına gelecektir.

Biz bedel ödemezsek, çocuklarımızı, torunlarımızı buradan siler, katleder ve sürerler; Türkiye, Irak ya da Suriye olur.

Ayağa kalk şehit torunu, gazi çocuğu! gün bu gündür.

Sabri Şenel




Editör: TE Bilisim