Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 BU NASIL YÖNETİM?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 3 gün önce PKK'ya karşı başarılı operasyonlar yapan Kahraman Tümgeneral Aydoğan Aydın Paşa'yı Kato Dağında ziyaret ederek medyanın önünde telefonla Cumhurbaşkanıyla görüştürmüştü. Aydoğan Aydın Paşa telefonda Cumhurbaşkanına şunları söylemişti:
"Terörle mücadele tarihinin erişemediği miktarda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu. Önümüzdeki günlerde bu mağara sayılarında artış olacak. Yine bu bölgede teçhizatların bulunmuş olması Türkiye genelindeki terörle mücadeleye katkı sağlayacaktır. Buranın temizlenmesi Ankara ve İstanbul'da terörün belinin kırılmasında da etki yapacaktır."
-------------
Ey Hükümet !
Devletlerin sırları olur. Sırlarında kahramanları..
Bunları siyaset uğruna deşifre edemezsiniz.
Şunu unutmayın: "Sırrı olmayanın, Serri olmaz"
YILMAZ KARAHAN...

ŞIRNAK CEHENNEMİNDE DÜŞEN HELİKOPTERİN GERİLİM HATTINA ÇARPMASINI SEBEP OLARAK GÖSTEREN ZAVALLILAR, ŞUNU İYİ BİLİNKİ,PİLOT KARDEŞİMİZ OLDUKÇA DENEYİMLİ VE ADETA O BÖLGENİN HAKİMİDIR.
CUDİ DE,KATO DA ONLARCA KEZ GÖREV ALMIŞTIR.
GELELİM SİZLERE VERECEĞİM EN ÖNEMLİ BİLGİYE. 
HELİKOPTERDE ŞEHİT OLAN KARDEŞLERİM, SON BİR HAFTADIR PKK NIN BAŞINA ATEŞ YAĞDIRAN EKİPTENDİ.
BURADAN AKEPE GENELİNİN KURMAY BAŞKANINA ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLI BİR SORU YÖNELTECEĞİM. EYYY AKARRR, BUGÜN KÜ MGK TOPLANTISI ESNASINDA BUGÜN HELİKOPTER DE ŞEHİT OLAN TÜMGENERAL AYDOĞAN AYDIN LA YAPTIĞIN TELEFON KONUŞMASINDA, AYDIN PAŞA TARAFINDAN NEDEN TERSLENDİN???. BU KONU HAKKINDA TAYYİİPP BABANLA, SÜREKLİ EMREDERSİNİZ EFENDİM DİYEREK, NELER KONUŞTUN???. BİR HAFTADIR KANDİL BAŞTA OLMAK ÜZERE, PKK NIN BAŞINA ATEŞ YAĞDIRAN ERDOĞAN AYDIN PAŞA KOMUTASINDAKİ EKİBİN,PAŞA İLE BERABER AYNI HELIKOPTERDE OLMALARINI, NE TARZ BİR RASTLANTI OLARAK AÇIKLAYACAKSINIZ??? HELİKOPTERDE ŞEHİT OLAN VE HEPSİNİ BİREBİR TANIMAKTAN ONUR DUYDUĞUM, BAŞTA ERDOĞAN AYDIN PAŞA OLMAK ÜZERE,BÜTÜN KARDEŞLERİMİN O TERTEMİZ ALINLARINDAN ÖPÜYORUM. KANLARININ YERDE KALMAYACAĞINI VE BU HESABI EN KISA ZAMANDA KAPATACAĞIMIZA ASİL RUHLARI VE SİZLERİN TANIKLIĞINIZDA ALLAHIMA SÖZ VERİYORUM. 
___NE MUTLU TÜRK'ÜMMM DİYENE VE KENDİSİNİ TÜRKKK HİSSEDENE... ___
Mustafa Kilercioğlu

Bir hafta önce kato dağında Ermeni Taşnak Asala mirasçısı pkk cephaneliğini bulan komutanlar kazada(!) şehit oldu!

TERÖRLE MÜCADELE SİYASI NEMALANMA ALANI DEĞİLDİR!



Editör: TE Bilisim