YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 HEPİMİZ TÜRKMENİZ HEPİMÎZ ALPASLAN ÇELİKİZ!

Bayır Bucak Türkmenlerinin simge ismi Alpaslan Çelik göz altına alınınca Rus haber siteleri bayram ediyor. Şunu unutuyorlar artık Bayır Bucak Türkmenleri ve tüm mazlumlar yalnız değildir. Mazlumların depreminin şiddeti zalimlerin sarayları ve tahtlarını yıkacaktır. Suriye'nin en büyük mazlum halklarından birisi hatta en önde geleni Türkmenlerdir. Türkmenler Türkiye’nin namus ve şerefidir. Türkiye Türkmenler konusunda tavşan siyaseti ile hiç kimseye yaranamaz. Türkiye Cumhuriyeti Selçuklu ve Osmanlının devamı olan bir Türk devletidir.

Osmanlının mirasçısı olmak Türk milli kimliğini tüm bu halkları kapsayacak biçimde milli devlet anlayışı ile "Ne mutlu Türküm diyene "bakış açısı ile müthiş bir milli bütünlük projesi olmuştur. Suriye'de veya Irak'ta insan ayırımı yapmadık ama bölgede Türkmenlere tam bir soykırım vardır. Terör örgütü üreten Esad Saddam kadar emperyalistlerdir. Rus uçakları Türkmenlerin başına ateş yağdırırken dünya sessiz dilini yutmuş ve seyrediyordu. Rus uçağının düşürülmesi sırasında Rus pilotun öldürülmesinin Alpaslan Çeliğe yıkılması tam bir iftira ve Ülkücü düşmanlığı eseridir .Alpaslan Çelik satışa mı gelmiştir? Ruslar ve batılı emperyalistler Alpaslan Çelik üzerinden oradaki Türkmen direnişinden ve Türk kamuoyunun Ülkücülerin Bayır Bucakta şehit vermesinden müthiş rahatsızdır. Bölgede Türk varlığı silinmek ve kurdukları etnik ilişkiler ile Enerji koridorunu PKK uzantısı PYD ve Esat Rusya ittifakına sempati ile. bakarken el birliği ile oradaki direnci kırma peşindedir.

Türkiye ayırım gözetmeksizin mazlum halklara kucağını açarken Türkmenler Emperyalist Rus ABD AB ve İsrail hatta İran'ın hedefinde tasfiye edilmesi gereken halktır. Aslında Alpaslan Çelik Uçak düşürme suçlusu değil bu dirence ilginin sembolü Türk milleti ile ilginin köprü isimlerinden biridir. Yok edilmek engel olunmak istenen niçin sosyalist enternesiyle üye olan PYD değil de Ülkücü kimliği ile bilinen Alpaslan Çeliktir? Yoksa Alpaslan Çelik düşürülen uçağın günah keçisi midir. Bizce Alpaslan Çelik gibi yiğitler Türkmen direnişinin Türk yurtlarında Türk milletine reva görülen kutlu ve bozkurtça asil isyanın adidir. Alpaslan Çelik bir yiğit vatan evladıdır o kendini emniyette adliyede savunur.

Bütün mesele Onun savunduğu Türk milletini komplekse düşmeden savunabilmektir. Binlerce Km’lik mesafelerden gelip ateş koalisyonu kuran zalimler karşısında Türk milleti ve mazlum Türkmenleri savunamayan AKP Alpaslan Çelikten ne istiyor? Alpaslanları Rus korkusu ve bilmem hangi baskı ile içeri tıkayıp sorgulayanlar Türk milletine sadece karşılıksız sevda duyanları yolundan çeviremezler. Anadolu coğrafyası ve Türk yurtları Alpaslanlar ocağıdır. Analar daha nice Alpaslanlar doğurdu ve doğurmaya devam edecektir. Rus ABD AB ve İsrail korkusunun ecele faydası var mıdır? Önümüzdeki dönem Türk milletine dünyanın her tarafında reva görülen zulmün bozkurt evrensel nişanı ile kıyama kalkma dönemi olacaktır. Mazlumlar için Türk milleti sahneye dönüyor. Allah nurunu tamamlayacaktır.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim