AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik Abdullah Öcalan ile teröristbaşı olduğu için konuşulduğunu belirterek, “Mehter başı olsaydı kimse gidip konuşmayacaktı onunla. Bu semazen başı değil, mehter başı değil. Bu terörist başıdır. Peki, konuştuğumuz şey ne? Konuştuğumuz şey terör. Bizim bu terörü bitirme işini Sultanahmet Camii’nin imamıyla görüşecek halimiz yok” dedi.

Çelik tv8’de katıldığı bir programda soruları yanıtlarken Abdullah Öcalan ile görüşmeleri ya da hükümetin inisiyatifi ve iradesi ile devletin bazı kurumlarının görüşmüş olmasının onun terörist başı olmadığı anlamına gelmeyeceğini bildirdi. Çelik, “Terörist başı olduğu için görüşüyoruz zaten” dedi.

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

“CHP ARADA BİR DOĞRU SÖYLÜYOR, HAKSIZLIK ETMEYELİM”
Vatandaşın tadını çıkardığı, gelişmesinden, ilerlemesinden memnuniyet duyduğu şeyler için “Bu geriye gidiyor, bu çok kötü oldu denildiğinde” bunu söyleyenlere “kusura bakmayın karnınızdan konuşuyorsunuz” denileceğini belirten Hüseyin Çelik, “Vatandaş bunun ayrımını iyi yapıyor. Siz onlara diğer söylediklerinizde de inandırıcı gelmezsiniz. Yalancı çobanın hikâyesini bilirsiniz. Arada bir CHP de doğru söylüyor mesela. CHP’liler seslerini yükseltip gürültü patırtı çıkarttılar. Ben de ‘Bir saniye, varsayın ki bu hatadır, hata yapmak sizin tekelinizde mi? Müsaade edin arada bir biz hata yapalım’ dedim. Doğrudur biz de insanız sonuçta, insan hata yapar. Biz de arada bir hata yapıyoruz ama siz arada bir doğru yapıyorsunuz” dedi. (ANKA)

Editör: TE Bilisim