MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında söylediği sözlere İbrahim Tatlıses’ten bir yanıt daha geldi. Devlet Bahçeli’nin kendisi hakkındaki ‘zihniyetsiz’ eleştirisi sorulan İbrahim Tatlıses “Beni siyasetçiler ilgilendirmez, halkım ilgilendirir” dedi.

Erbil’e giden İbrahim Tatlıses burada Kürt kökenli şarkıcı Şivan Perver ile bir araya geldi. İbrahim Tatlıses ve Şivan Perver, İmralı süreci ve gündemdeki Paris’te PKK’lı kadınların infaz edilmesini değerlendirdi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, PKK terörünün sona erdirilmesine yönelik başlatılan barış sürecine destek vermek amacıyla Kürt şarkıcı Şivan Perver ile 40 yıl sonra Erbil'de bir araya geldi. İkili, görüşmeyi "kardeşlik buluşması", "Yeni başlayan sürece destek buluşması"olarak niteledi.

Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk

PKK'NIN ŞINGIRDAKÇISI ÇOK ÜZÜLMÜŞ
Şivan Perver, Paris'te PKK'nın kurucularından Sakine Cansız dahil PKK'lı 3 kadının vurularak öldürülmesiyle ilgili olarak, "Katledilen 3 kadına çok yazık oldu. Onlardan Sakine'yi çok iyi tanıyordum, diğer kadınları tanımıyorum. Paris'teki son olaylar birebir Öcalan'la başlatılan görüşmeler ve gelinen süreçle ilgilidir. Sürece büyük bir darbedir. Ne zamanki demokrasi adına, hak hukuk adına bir süreç başlamışsa hemen akabinde sürece baltalama gelmiştir" ifadelerini kullandı.

TATLISES'TEN BAHÇELİ'YE: "BEN SANATÇIYIM, BENİ SİYASETÇİLER İLGİLENDİRMEZ"

İbrahim Tatlıses ise, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkındaki eleştirilerinin hatırlatılması üzerine, "Ben siyasetçi değilim. Sonuna kadar barış diyorum. Benim görüşüm de budur. Ben sanatçıyım, duygu adamıyım, benim halkım beni ilgilendirir. Beni siyasetçiler ilgilendirmez" değerlendirmesinde bulundu.

Editör: TE Bilisim