Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 MHP ve Ülkücü olup kendince eski Ülkücü sıfatı ile AKP'ye oy verenler için yeni siyasal kimlik veya gömlek üzerinden tanımlama yapmayıp hala eskiye atıf ve Ülkücü nüfuz kullanma davranışları siyasal münafıklıktır.

Bunun yanında MHP içinde hangi makamda olursa olsun görevde olup koltuk ve makam hakkı veremeyen yeterince çalışma yapamayan ter akıtıp fedakarlık gösteremeyen proje üretemeyen görev alanında Ülkücü ortak aklı harekete geçiremeyen umut olmayı beceremeyen endirekt olarak AKP'ye hizmet etmez mi ?

Sırt üstü yatıp onu bunu suçlayarak kendi vicdanını rahatlatmak isteyen endirekt suçludur. Herkes mahallesinde, ilçesinde, ilinde, ülke çapında sorumluluk alanları ölçüsünce tembellik, yetersizlik, ufuksuzluk, çapsızlık yaparak bu harekete değil AKP'ye endirekt hizmet etmiyor mu ?

Herkese, herşeye rağmen genel veya mevzi başarı alınmasında pasif durarak, endirekt olarak AKP veya başka siyasi partilere hizmet etmiş olmuyor mu ? Bu direkt oy verenler için MHP yeniden cazibe merkezi haline gelmedikçe pasif yetersiz endirekt olarak AKP'ye hizmet eden şartlar değiştirilmedikçe, gönüller kırılmaya devam eder daha çok hüzünlü seçim mağlubiyetleri yaşarız.

Adam hala vicdanı sızlamadan Allah'tan korkmadan bu gayrete rağmen Sabri Şenel' e namertçe laf sokarak isim itibarsızlaştırması yapıyor. Allah çalışana veriyor ama yatanlar ödüllendiriliyor. Bu gayri ahlaki düzen değişmedikçe rüzgarla oy verildikçe ülke sam amcanın rüzgarlarında turuncu devrim yada suni barış projelerinde savrulmaya devam eder.

Seçimlerde nasıl başarılı olunur ? Bu soru bir kaç fedakar insanın meşgalesi olmaktan çıkıp milyonları harekete geçirilecek heyecan dinamizm ve aksiyona ihtiyaç vardır.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim