Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Siyasi hayatımız Allah için karşılıksız uyarmaktı.

Doğruları alkışladık muhataplarımızın yanlışta ısrarının bedelinin olmayışı ülkenin korkunç zaman kaybıdır. Şehirleri yaşanmaz kılan; evlatlarımızı şehit ettiren; ülkenin kuşatılmasına çanak tutan iktidar ve muhalefeti ile dizginlenemeyen tek adam tek akıl tek parti ısrarıdır.

Bilim, demokrasi ve adalet her yönü İle insanlığın müşterek mirasıdır. Bilim ortak aklı emrediyor; demokrasi hatalara emanet makamlar için siyasi karşılık bedel istiyor; sayısız seçimde uğradığımız haksızlık orantısız kamu gücünü koltuk korumak için kullanmanın teşvikçisi siyasi her icraatı alkışlayan eğriye eğri doğruya doğru diyemeyen yalaka dalkavuk ve siyasetten geçinen güruhtur.

Sayın Cumhurbaşkanının "İstanbul'a ihanet ettik" itirafına zamanında dut bülbül gibi susan ikbal için susan goygoycular biraz konuşabilselerdi; yürekli olsalardı bugün bu itirafları duymazdık.

İşte bütün mesele bu itirafı iş işten geçmeden yapabilecek medya parti içi muhalefet lider bağımlısı olmayan muhalefet anlayışı ve bu tepki ikaz ve yapıcı hatırlatmaların anlayış hoşgörü ve millet adına dikkate alabilecek demokratik olgunluktan geçiyordu.

Artık vakit çok geç... peşi peşine gelen aldanma aldatılma ihanet ettik seans ve itiraflarının demokrasinin D'sinin olduğu ülkelerde yeni yerel ve iktidar seçeneklerine halk hak ve demokrasi adına yol vermektir ülkenin yaşadığı beka sorunu aslında bütün bunların bir parçasıdır.

Devlet, millet ve ülkenin yanındayız burada asla bir tereddüt yok ama hala eğitimden tut her alanda ben en iyisini bilirim anlayışı önümüzü tıkamıştır.

Bağırarak çağırarak haklı olmak alkışlanarak ihanet itiraflarına dönüşmemelidir!

Bu itirafları yalaka yağcı medya partililer ve tüm taraflardan bekliyoruz.

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim