BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş yönetiminde düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı, İlçe Başkanları Toplantısı ve İl Yönetimi Toplantısı 22 Eylül Pazartesi günü MHP İstanbul İl Binası’nda gerçekleşti.

MHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş, Divan Kurulu Toplantısı’nda İlçe Başkanlıkları ve yönetimlerinin yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Yapılan üç toplantının da ana gündemini oluşturan konular ise; “Hedef 1 milyon üye” çalışması, Abdi İpekçi Arena İstanbul’da Kurban Bayramı’nın 3. günü gerçekleştirilecek olan Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de katılacağı bayramlaşma merasimi ve önümüzdeki kongre ve genel seçimlerle ilgili süreç hakkındaydı.

MHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş, “2014’de yerel yönetimler seçiminde oy oranlarında İstanbul, İzmir ve Ankara’nın büyük bir katkısı olmamasına rağmen; Anadolu’nun gücüyle ve çalışma azmiyle MHP 8 milyona yakın oy alınmıştır. Şayet 2014’te yerel yönetim seçimleri değilde genel seçimler olsaydı; 2011’de elde etmiş olduğumuz sayıyla beraber parlamentoda temsil edilme sayımız 53 milletvekili yerine 97’ye ulaşabilirdi. Böylelikle 2014 seçimlerinde AKP’nin 326 milletvekili sayısı 277’ye düşmüş olacaktı. Gayret ve mücadelemizi azimli bir şekilde devam ettirdiğimiz takdirde, iktidar olmamamız için hiçbir sebep yoktur! İşte bu noktada İstanbul’a ve İstanbulluya büyük görev ve sorumluluk düşüyor. İktidarı iki kanatlı bir uçağa benzetirsek, iktidara uçmak isteyen siyasi hareketlerin iki kanadınında sağlam olması gerekir. Siyasi kanatlardan biri İstanbul diğeri de Anadolu’dur. Anadolu kanadı sağlam, İstanbul kanadı onarılmaya mecburdur. İşte biz İstanbul kanadını onarmak için buradayız. Ve bunu başarıp, hareketimizin iktidar yürüyüşüne katkıda bulunacağız.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm mensuplarının ve yakınlarının şuan için önceliğinin 6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu tarihinde gerçekleştirelecek olan Abdi İpekçi Arena’daki buluşma olduğunu vurgulayan İl Başkanımız, “6 Ekim İstanbul’un İngilizler’den Kurtuluşu olduğu gibi 12 yıldır ülkemiz adına büyük tahribatlarda bulunan AKP’den de kurtuluşun günü olacaktır” diyerek herkesi bu büyük buluşmaya davet etti.

Editör: TE Bilisim