Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığına, Türk Milleti’nin bekasına yönelik 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsünü şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.
 
Türk Milleti’nin göz bebeği,  Cumhuriyet ve İnkılaplarımızın teminatı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanmış Fetullah Gülen terör örgütü mensupları tarafından tertiplenen ve eyleme geçirilen bu hain plan, Yüce Türk Milleti ve Güvenlik Kuvvetlerimizin cansiperane mücadelesi neticesi bertaraf edilmiştir.
 
Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, “Hâkimiyet kayıtsız şartsız Milletindir” düsturunu yaşam hedefi haline getirmiş olan Türk Milleti, varlığına yönelik her tehdit ve saldırıyı yok etme güç ve kararlılığına sahiptir.
 
İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu üyesi tüm avukatlar olarak Türk Devleti ve Yüce Türk Milleti’nin varlığına yönelecek tüm bölücü ve yıkıcı saldırılara karşı mücadelemizin,  hukuk devletinin çizdiği sınırılar içerisinde korkmadan ve hiçbir taviz vermeksizin devam edeceğini ilan etmekteyiz.
 
Bu sebeple; hain darbe teşebbüsü sırasında hayatını kaybedip şehitlik mertebesine ulaşan tüm vatandaşlarımıza, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet mensuplarımıza Yüce Tanrı’dan rahmet, başta acılı aileleri olmak üzere Türk Milletine başsağlığı dileriz. Menfur saldırılarda yaralananlara da acil şifalar temenni ediyoruz.
 
Yaşasın Millet, Var olsun Devlet. Ne Mutlu Türk’üm Diyene.
                                                          
İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu(İMAG)

Editör: TE Bilisim