TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…
 Gerçekten de günümüzde celladına aşık olmuş bir sürü insan var.

Adam yıllardır fikrini ve zikrini TÜRK DÜŞMANLIĞI üzerine kurmuş, ısrarla Türk'üm demekten kaçınıyor, Türk kelimesinden nefret ediyor, peşine takmış milyonlarca Türk, bir de beni Türkiye Cumhuriyeti Devletine BAŞKAN seçin demez mi!!!

Sanki Anayasa Referandumu Türk'ün yaşamadığı bir Ülkede yapılıyor!

BAŞKAN seçilmeden Diyarbakır'da milletin adının Türk Milleti olmadığını söyleyen, inkar eden bir insan ya BAŞKAN seçilirse neler yapmaz. ..

Bunlar resmen ve alenen kinaye yapıyorlar, doğuda kürtçü, batıda türkçülük oynuyorlar!..  Doğu'da Ahmet Kaya, Şivan Perver,Barzani ve onun besleyip koruduğu PKK ile beraberler. ..

Ne diyor Diyarbakır HADEP Milletvekili Altan Tan; "Kürdistan'ı Recep Tayyip Erdoğan kuracaktır " tıpkı Kuzey Irak'ta olduğu gibi....

Bu sözleri ne duyan var ne de işiten...

Demek ki insan celladına bir kez aşık olmasın gözleri kör, aklını ve vicdanını kiraya vermìş birer MANKURT oluyormuş...

Eyyy Türk Milletine mensubum diyen yaratıklar. .. Neden susarsınız. .? Neden ayağa kalkmaz bunca hakareti sineye çekersiniz. .? Türküm demekten ısrarla kaçınan birisini sizlere tahakküm etmesine rıza gösterirsiniz. .? Sözde din görünümlü, islami kisveye bürünmüş Türk düşmanlarının sizlerden,atalarınızdan, tarihinizden intikam almasına vicdanınız nasıl katlanır. ..?

Açıkça sizi kandırıyorlar, aldatıyorlar. .. Bilmiyor musunuz ki; milleti olmayanın birgün devleti de asla olmaz. ..!!! Yarın bunlar devletin isminide değiştirirseler hiç de şaşırmayın.

Yap -işlet modeliyle yabancı ülke şirketlerine devredilen yollar, köprüler, tuneller sizleri aldatmasın. ..

Eyyy Almanya, Hollanda, Avrupa deyip sözde meydan okumalar sizleri yanıltmasın. .. Dünyanın enbüyük Havalimanı yapıyoruz diyerek, Havalimanı yapımının %50 sinin Alman THYSSEN Firmasına ihale edildiği, ve bu ihalenin bugüne kadar THYSSEN firmasının tarihinde ilk ve enbüyük ihalesi olduğunuda lüften bir kenara yazın. .. Türk Milleti,yollar hamamlar, camiler, görkemli binalar taş ve betondan ibarettir. ..

Vatanın ve Milletin Bağımsızlığı herşeyden dahada değerlidir. Bu Dünyada insanlar gelip geçicidir, ,baki olan ise Devlet ve Millettir. ..

ANAYASALAR Millet ve Devletin yegane tapusudur. Uzlaşı kültürünün ve demokrasi kavramlarının henüz yerleşmediği, olgunlaşmadığı toplumlarda devletin ve milletin tapusunu bir tek adama teslim etmek ancak intihardır. ..!!!

Lüften elinizi vicdanınıza koyunuz. .! Akıl ve mantıkla hareket ediniz. .! Bir parti veya yönetici seçmiyorsunuz. .! Gelecek yıllarınıza hükmedecek Anayasa oylaması yapacaksınız. .! Geriye dönüşü olmayan bir yola asla girmeyiniz, Kendi bindigi dalı kesenlerden olmayınız. ..!

Onbeş yıldır iç ve dış politikada iflas etmiş siyasileri yeniden bütün yetkilerle donatıp BAŞKAN seçmek inanın Türkiye'nin hiçbir derdine deva olmayacağı gibi, Türkiyenin başına daha büyük belalar getirecektir. Zira kılavuza karga olanın burnu pislikten asla kurtulmazmış. .. Başkan kim olursa olsun gökten yeni kadrolar inmeyeceğine göre Başkanlık sistemi Türkiye Cumhuriyeti Devleti için ancak yıkım ve bölünme projesidir.

Ö.Aydın


Editör: TE Bilisim