Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 IŞİD kanlı örgütünü Musul'dan çıkarmak için ABD ve takipçileri koalisyon kurmaya hazırlanıyorlar.

Kurulan bu koalisyon PKK katilleri için kurulmazken bu alçak kanlı katilleri korumak ne içindir?

Yoksa bunlar kırmızı gözlü kanlı katil şeytan mıdır?

Bu katil sürüsü imtiyazı korunmayı nereden alıyor?

Asker polis katili hemşire ve bebk katilleri Kürt Türk düşmanları niçin korunuyorlar?

ABD ve AB katil sever katil korur kan emicilerin birini koruyup diğerine niçin savaş ilan ediyor?

Yoksa bu IŞİD katilleri tatbikat ve işgal koboyumudur?

Bu IŞİD'lı katillere karşı çıkanlar binlerce askerimiz katleden PKK katillerini niçin korumaya alarak bu mazlum milletin başına bela ettiler?

Bu ülkenin insanlarını Suriye ve Irak'deki kutsal mekanları bombalayan yağmalattıran küresel çetelerin yerli işbirlikçileri hiç utanmaz arlanmazlar mı?

İmam azam Ebu Hanife Hazretlerinin türbesi bombalanırken sessiz kalanlar bu gün alçakça ötüyorlar.Süleyman şah türbesini terör yapıları ile yapılan pazarlıklarla eşkıya himayesi ile kaçıran AKP için İmam azam mezhep imamımız ne anlam ifade ediyorr?

Yazıklar olsun güç karşısında eğilen bükülen ve bölgemizi kan ve göz yaşına boğulmasına göz yuman,çanak tutan taht ve saltanatını korumak için dut yemiş bülbüle dönenlere! Yani eline silah alan ve tehdit eden gücünü kabul ettiren her küresel ve bölgesel güç karşısında şapka çıkarıp selama duran dirençsiz pusulasız ilkesizlere yazıklar olsun.

Yazıklar olsun Barzaninin postal yalayıcısı koalisyon ortaklarına! Bölge halklarını biri birine düşüren kan ve göz yaşı akıtacak etnik ve mezhep fitnesi ekenler Abdullah İbni sebenin torunlarıdır. Terör örgütleri biri veya bir kaçı imtiyazlı, bazıları gizli sinsi imtiyazlı, it izi çakal izine karışmış tam bir kaos kargaşa sahneleri izliyoruz.

Kanlı bir geleceğin tohumları,fitne tohumları, ekilmeye devam ediliyor.Suriye Irak ve Hedefteki ülke Türkiye'dir. Tahtı sürdürme ve ebedi şeflik başkanlık adına geleceğimiz karartılmaya devam ediliyor.Bunu göremeyen, vicdanı harekete geçemeyenler, iki cihanda akan mazlum kanının ahının hesabı elbet sorulur..

PKK katili ile sırdaş yoldaş olanların IŞİD ve terör şikayetleri tam bir sahtekarlıktır.

Editör: TE Bilisim