Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Şişli’den Taksim Meydanı’na yürümek isteyen grup, polisin güvenlik önlemiyle karşılaşınca iş yerlerinin camlarını kırdı, araçları ateşe verdi. Ara sokaklara kaçan grup, caddedeki banklarla da polise karşı barikat kurdu. 

Taksim Meydanı’na yürümek isteyen gruplarla polis arasındaki gerginlik sürüyor. Şişli Ergenekon Caddesi’nden Taksim’e gitmek isteyen gruba polis müdahale etti. Ara sokaklara kaçan grup, işyerlerinin camlarını kırdı. Bununla da yetinmeyen grup, bazı araçları ateşe verdi. Polis alev alan bir araçtaki yangını söndürmek için uğraştı. Bazı iş yerlerinde büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

Ara sokaklara kaçan grup, cadde üzerinde bulunan saksıdaki ağaçlar ve banklarla yollara barikat kurdu. Etrafı savaş alanına çeviren grubun Taksim’e çıkma ısrarı sürüyor.


Masa ve sandalyeleri ateşe verdiler

Mecidiyeköy’de 1 Mayıs nedeni ile toplanan gruba polisin müdahalesi devam ediyor. Biber gazı ve tazyikli su ile dağılan grup, ara sokaklarda çöp konteynerlerini ateşe vererek barikat kurdu. 

 Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edin...

Editör: TE Bilisim