Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili İsmail ok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, niye hayır dediğini anlattı. İsmail Ok'un anayasa değişikliği için "Türk Milleti ve Devletine yapılan en büyük kötülük" ifadesini kullanması dikkat çekti.

Sayın Ok'un paylaşımı şöyle: 

“Yeni anayasa dayatmasıyla başlayan belirsizlik ortamı zaten pamuk ipliğine bağlı olan piyasaları tarumar etmiştir.


Hain FETÖ darbesi bile piyasalarda yaşanmayan kriz, Yeni Anayasa dayatmasıyla Türk Lirasının yüzde 30’dan fazla değer kaybetmesine neden olmuştur.


İşçi, memur, emekli, esnaf fakirleşmiş, işsizlik tarihi rekorunu kırmıştır.


İş, aş derdinde olan vatandaşlarımız bir de hain saldırılarla can derdine düşmüştür.


Türkiye’mizin en büyük şehirlerinde hain bombaların patlamasıyla onlarca masum insanımız, askerimiz ve polisimiz şehadet şerbetini içmiştir.


Kısacası vatandaş aş, iş ve can derdinde, yöneticiler saltanat ve koltuk derdinde.


7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli’nin Türkiye genelinde Parlamenter Rejimi savunarak, Başkanlık Rejimine karşı olduğunu en sert ve katı bir şekilde ifade etmiştir.


Ben de Sn. Bahçeli gibi seçim bölgem Balıkesir’de; dünyada eşi ve benzeri bulunmayan bu dikta rejimine karşı olduğumu söyleyerek oy istedim.


Balıkesir halkı da, bunun için oy vererek bizleri vekil yaptı. Halkımızın emaneti namusumuzdur ve bunu korumak şerefimizdir.


Türk Milliyetçiliği Ülkü’süne gönül veren bir MHP Milletvekili olarak; Yeni Anayasa adına Türk Milletine ve Devletine yapılmak istenen en büyük kötülüğe dur demek için kendi hür irademle “HAYIR” diyorum.


“Muhtaç olduğun kudret damarlarndaki asil kanda mevcuttur.”


NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE.”



Editör: TE Bilisim