Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Tekirdağ’da resmi kıyafetli bir polis Bank Asya'ya para yatırmak için gelenleri cep telefonu kamerası ile çekerek tek tek kayda aldı. Vatandaşların niçin çekim yaptığını sorması üzerine polis, “Valilik istedi, çekiyorum” dedi.

TMSF’nin polis baskınıyla Bank Asya yönetimine al koylasının ardından Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde banka şubesine gelerek tepki için para yatıran vatandaşlar polis tarafından kameraya alındı. Bankasya Çerkezköy Şubesi’ne para yatırmak ve hesap açtırmak için giden vatandaşlar, resmi kıyafetli bir polisin kendilerini cep telefonu kamerası ile çektiğini gördü.

Bu duruma bir mana veremeyen banka müşterileri de kendi cep telefonları ile vatandaşı çeken resmi polisi kayda aldı. Uzun süre banka önünden ayrılmayan resmi kıyafetli polis, cep telefonu ile Bank Asya şubesine giren ve çıkanları kaydetti. Polisin rahat tavırları ise gözden kaçmadı.

‘VALİLİK İSTEDİ ÇEKİYORUM, GÖREVDEYİM’

Öte yandan bazı müşteriler duruma tepki gösterdi. Resmi görevde olduğunu söyleyen polis, “Valiliğin emri üzerine çekim yapıyorum. Resmi görevdeyim” diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Editör: TE Bilisim