Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 AKP Ak damar kilisesi ayini ile Ermeni tecavüzcülerin torunlarını ağırlarken MHP tecavüze uğrayan atalarına sahip çıktı. Devlet Bahçeliyi Tanıyor muyuz? Devlet Bahçeli Rahmetli Başbuğun bir işareti ile üniversitedeki kariyerini bırakıp genel merkeze gelmiş bir insan, Maaşını şehit ailelerine bağışlamış bir lider. Ermeni meselesini araştırmak için( susuz köye çamaşır makinesi dağıtıp böyle önemli bir konuya para ayırmayan iktidardaki zihniyete karşın) kendi bütçesinden 400. 000 tl verip bu işi araştırın diyen bir Türk dünyası Lideridir.Yıllarca ekmeğimizi paylaşıp her türlü imkan ve hürriyeti verdiğimiz Ermeniler, zayıf düştüğümüze inandıkları anda, Rus ve batılı emperyalistlerle işbirliği içinde tarihte vahşi katliam yaptılar.Asırlarca birlikte huzur içinde yaşayan imtiyazlı bir halka niçin zorunlu göç kararı alınmıştır? Asırlar önce asimilasyon düşüncesi olsaydı kimin haberi olurdu Ermenilere kim sahip çıkabilirdi?Asimilasyon Türk milletinin ne kültüründe nede dinde vardır.

Türk milleti Tanzimat fermanı ile daha imtiyazlı hale gelen Ermenilerin dış destek ve kışkırtıcılıkla ihanetine uğramış, arkadan hançerlenmiş namuslar kirletilmiştir. Dün orada Kürt Türk ayırt etmeden insanımızın katline ve ırzına geçenler, bugün bütün gerçekleri çarpıtarak, katliamcı ve tecavüzcü masum haline gelmişlerdir.Dün Ermeniler eliyle yapılan bu alçaklık artık gizli Ermeniler eliyle bugün yeniden sahneye koyulmuştur. Anneleri ve yakınları bu alçaklığa maruz kalan hiç bir Kürt kardeşim bu alçaklara izin onay veya çanak tutmaz.Artık komplo, oyun ve ihanet,yeniden Kürtçülük maskesi altında tecavüzcülerin torunlarının batılı işbirlikçileri ile yeni bir tertibidir.O adada bir yakını tecavüze uğrayan o ayine gider mi? Demek tecavüz edilen katledilen mazlumların hiç bir yakını orada yoktur.İşte tam bu yerlerden biriside Van'dır.Van'da Müslüman ahali soyuna sopuna bakılmadan alçak bir katliama maruz kalmıştır.

Van Ak damar kilisesine civar yerleşim yerlerinden toplanıp götürülen kız ve gelinlerin ırzına geçilmiştir.Bu bilgi ve belgeler genelkurmay arşivlerinde Rus arşivlerinde çarşaf çarşaf vardır yörede mazlumların torunlarının dillerinde dolaşmaktadır.O iffet abidesi bacılarımız analarımız kendilerini gölün sularına bırakmışlardır. Bugün Ermenistan Ağdam cami ahır ve gayri meşru maksatlar için kullanılırken, yeni Osmanlı ve Yeni Türkiye savunucuları Ermeni destekçisi kesildiler.1915'de tehcir yapan Osmanlı imparatorluğudur.Osmanlı ve dedelerimiz asla katil değildir.Onların kemiklerini sızlatanlardan yeni Osmanlı olur mu? Bu milletin parası ile mazlum mağdur ve tecavüze uğrayanların manevi onurları korunması gerekirken, aksine tecavüz suçunu işleyen kanlı Taşnak çetelerinin torunları memnun edilmiştir. Bu mazlum milletin parası Ermeni kilise restorasyonu için harcanmış, batının Ermeni diasporasının baskısı ile adeta teslim bayrağı çekilmiştir. Dahası başbakan diliyle dolaylı Ermanilerden özür dilenmiştir.

Yeni Türkiye Ermeninin rahat ettiği Türkmenin katline seyirci kalınan Türkiye midir? Tecavüzcü alçakların torunlarına iltifat ederek yol vererek mazlumların,mağdurların kemikleri sızlatılmıştır. Şimdi soruyorum siz kimin yanındasınız? İşte MHP ve onun lideri Türkmen beyi bir kez daha mazlum Türk milletinin yanında olduğunu tescillemiştir.Birileri devlet kesesinden Ermeniyi memnun etmek için develer kurban ederken Devlet Bahçeli Mal varlığını mazlum Kürt ve Türk gelinler ve kızların manevi onurunu kurtarmaya feda etmiştir.Bu gerçekler millet vicdanında mutlaka yankı bulacaktır.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim