Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 KAMUOYU'NUN DIKKATINE,

ALMANYA ILE YAŞANAN SALON KRIZI KARARSIZ OYLARI ETKILEMEYE ICINDIR. 

Çünkü, AKP burada uyaniklik yapıp KARARSIZ oyların  peşine düşmüştür.  Il ve Ilce Belediyeleri  Erdogandan hoşlanmıyor olabilir  vr bunlara salon vermek zorunda değildir. 

Ancak Almanya'nin bir cok yerinde ve 1.000- 1.500 kişilik DÜĞÜN salonları vardır. Sahipleri de Türkledir. Akp yada her hangi bir Parti, toplantılarını bu DÜĞÜN  SALONLARINDA yapabilirler ve buna da kimse müdahale etmez . Daha önce de Bekir Bozdağ bir çok toplantısını  DÜĞÜN SALONLARINDA mesela DORDMUND BEYAZSARAY DÜĞÜN SALONUNDA  yapmistir.

Daha Başbakan BINALI YILDIRIM 18 Şubatta Almanya Oberhausen'de 20.000 kisilik bir salonda miting yapti. Almanya o zaman AKP'ye nicin bir sey demedi. Salon'un bir kismi bos kalmisti hatta. 

AKP yetkilileri ve AKP'nin Almanya teşkilatı olan UETD eğer 1.000-1.500 kisilik salon bulamazsa, tarafıma müracat etmeleri halinde ve BEKIR BOZDAG KANAL AVRUPA'DA KARSIMA CIKMASI SARTIYLA ben kendilerine  Salon bulacağım. Her ne kadar onlar "HAYIR " diyeceğini aciklayanlari engellemeye kalksakissalarda, bizler onlar gibi değiliz. Demokrasiye, adalete ve hukuga inanan insanlar  olarak, onlara da haksızlık  yapılmasını istemeyen mert rakipleriz.

Su an "HAYIR" 'larin onde oldugunu goren Akp ve ERDOGAN Tribünlere  oynamaktadirlar. Uyanık olmamız lazımdır.

Ayrıca ERDOGAN tıpkı Uçak Krizinde Rusya ile olduğu gibi Almanya ile de kriz yaratarak hem puan toplamak ve hemde Türk Ekonomisini yoktan sebepler ile BATIRMAK istemektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Dipl. -Ing. Isa ILYASOGLU
MHP GENEL Başkan Adayı

Editör: TE Bilisim