İntibak zammı listesi ile emekliler hesaplarına ne kadar para yatırılacağını görebilecek. İntibak zammı listesi yayınlandı. İntibak zammı listesi hangi emeklinin hesabına ne kadar para yatırılacağını gösteriyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından müjdesi verilen emeklilerin maaşlarına yansıtılacak intibak düzenlemesi ile ilgili intibak zammı listesi yayınlandı. Emekliler intibak zammı listesi ile derecelerine göre hesaplarına ne kadar paranın yatırılacağını öğrenebilecek.

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

İntibak zammı listesine göre, 438 bin emeklinin maaşına 50 lira, 324 bin emeklinin maaşına 50-100 lira, 715 bin emeklinin maaşına 100-200 lira, 284 bin emeklinin maaşına ise 200-350 lira iyileştirme yapılacak.

Ne kadar maaş alacağını bilmeyen emekliler için intibak zammı listesi yayınlandı. İntibak zammı listesinde, gösterge kademe ve yaklaşık intibak farkları tek tek hesaba alındı. Aşağıdaki intibak zammı listesinden ne kadar iyileştirme zammı alacağınızı görebilirsiniz.


339 TL AŞILMAYACAK

İntibak kapsamında, 3 bin 600 gün prim ödeyen ve en yüksek göstergeden emekli olan emekliye 118 TL zam verilecek. 5 bin gün prim ödeyen ve en üst göstergeden emekli olan emekliye ise 149.5 TL zam yapılacak. 6 bin gün prim ödeyen ve en üst göstergeden emekli olan emeklinin maaşına 174 TL, en üst göstergeden emekli olan 7 bin 400 gün çalışan emeklinin maaşına 212 TL zam yapılacak. 9 bin gün prim ödeyen ve en üst göstergeden emekli olan emekli ise 247 TL fark alacak. Bu gösterge ve prim gününün üzerinden emekli olanlara ise 339 TL'ye kadar zam verilecek.

Editör: TE Bilisim