Daha önce alınan karar gereği yapılan indirimler dünden itibaren uygulamaya konuldu.



Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan karara göre; belediye otobüsleri ve hafif raylı sistemde öğrenci ücreti 1 lira, sivil 1 lira 80 kuruş, özel halk otobüslerinde öğrenci 1 lira, sivil 1 lira 80 kuruş, dolmuşlarda ise öğrenci 1 lira 75 kuruş, sivil de 2 lira olarak yeniden belirlendi.

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..



UKOME kent içi toplu taşıma ücretlerinde düzenleme yaptı. UKOME’nin ücret tarifesi düzenleme teklifi, Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası ile Adana Minibüsçüler Esnaf Odası’nın ilgili taleplerinin görüşüldüğü toplantı sonucu toplu taşımada ücretler yeniden belirlendi. Buna göre belediye otobüsleri ve hafif raylı sistemde öğrenci ücreti 1 lira, sivil 1 lira 80 kuruş, özel halk otobüslerinde öğrenci 1 lira, sivil 1 lira 80 kuruş, dolmuşlarda ise öğrenci 1 lira 75 kuruş, sivil de 2 lira olarak yeniden belirlendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla birlikte yeni düzenlemenin yürürlüğü girdiği belirterek, “Hemşehrilerimizin, toplu taşımadan en uygun şekilde yararlanması için yeni bir düzenleme yaptık. Daha önce verdiğimiz sözün gereğini yerine getirdik ve özellikle öğrencilerimizin gerek belediye otobüslerinden ve metrodan, gerek özel halk otobüsleri ve dolmuşlardan daha uygun fiyata yararlanması için yeni düzenlemeyi gerçekleştirdik.” dedi.

Editör: TE Bilisim