Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 ÇOK DEĞERLÎ ÜLKÜDAŞIM;
YILMA DURAK VE SAKÎN ÖNER'İN 
KAMUOYUNA VE CÜMLEÂLEME
 AÇIK VE NET BEYANLARI AŞAĞIDADIR:
ONLARIN BU KARARLARINA BERABER BULUNDUĞUMUZ 
'ÎYÎ PARTÎ DANIŞMA KURULU' ÜYESİ  OLARAK  BEN NECATİ GÜLTEPE ; 
SAYIN MERAL AKŞENER'ÎN CUMHURBAŞKANI OLMASININ. TALEBIMIZ, ARZUMUZ VE HATTA TEK DİLEĞİMİZ' OLDUĞUNU  
TEKRAR VE TEKRAR BEYAN EDERÎM. 
NECATİ GÜLTEPE ...

YILMA DURAK'IN MESAJI: 
İyi Parti'den aday gösterilmemiş olmamdan dolayı gerek sosyal medya aracılığıyla, gerekse telefonla arayarak tarafıma ulaşan bir çok kişi neden aday gösterilmediğime veya neden açıklama yapılmadığına dair sorular sormuşlar ve tenkitte bulunmuşlardır. 
Arayan soran herkese bu konuyla alakalı herhangi bir bilgim olmadığını veya tarafıma da bir bilgilendirilme yapılamadığını sabırla izah etmeye çalıştım. 
İşin aslı, yakınımda olup beni tanıyan birçok kimse bilmektedir ki siyasi hayatım boyunca Milletvekili olabilmek için hiçbir kulisin veya pazarlığın içinde bulunmadım. Hakkımda verilmiş olan karar ne olursa olsun buna rıza gösterdim. 
İyi Partiye katılmış olmamı veya Meral Akşener'i desteklemiş olmamı milletvekili seçilmek için bir çaba olarak görenler büyük bir yanılgının içerisindedirler. Eğer vekil olmak amaç olsaydı bunu defalarca sağlamak imkan ve gücüne sahiptim. Gerek Ak Parti tarafından gerek dönemin siyasi iktidarlarınca tarafıma defalarca yapılmış bütün teklifleri nezaketle geri çevirdim. 
İyi Parti'nin kurulduğu zamanlarda da Meral Akşener'e; tek bir meselemiz vardır o da senin Cumhurbaşkanı olmandır ne parti başkanlığı ne de vekillik veya başka bir hesabın bunun önünde olmayacağını söyledim. 
Evet bugün hala aynı düşünmekteyim tek meselemiz Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı olmasıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Dünyasını geleceğe taşıyacak şuanki en önemli çözüm budur. 
Şunu da gönül rahatlığıyla tekrarlamak isterim ki; Meral Akşener'in milliyetçiliğine sonuna kadar kefilim. 
Gerisi bizim onunla aramızdadır, vefa veya vefasızlık olarak görmemekteyim. Biz bu konuyu abi-kardeş hukuku içersinde kendisiyle çözeriz.
Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı olması için gereken neyse onu yapacağımın bilinmesini isterim. 
Seçim süreci içerisinde gerçekleşen kötü olayları da büyük bir üzüntüyle izlemekteyim. Demokratik bir hak olan seçme ve seçilme hakkını gölgeleyen ve milletimize zarar veren bu tür olayların biran önce sona ermesini ve sonuç ne olursa olsun bu güzel vatanın evlatlarının birbiriyle kardeşçe yaşamasını canı gönülden diliyorum. 

Mesele Vatandır ve gerisi teferruattır.

Allah'a emanet olunuz
Saygı ve sevgilerimle

SAKÎN ÖNER' ÎN  MESAJI
Yılma Durak
YILMA DURAK'IN MESAJI İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİM: 
Yılma Durak kardeşimle aynı duygu ve düşüncedeyim. Ben aday da olmadım. Niye olmadığımı soran çok arkadaşım oldu.  Biz İYİ Parti'yi, Türk milliyetçiliğine düşman bir iktidara son vermede bir araç gördüğümüz için destekledik. Milletvekili olmak gibi nefsani bir hedefimiz olmadı. Altı aylık bir partinin baskın bir seçime girerken yaptığı milletvekili aday listelerini bile incelemeye gerek duymadık. Bu konudaki birçok şikayete de kulaklarımızı tıkadık. Çünkü bununla zaman harcayacak durumda değildik. Tek hedefimiz, genel başkanımız Sayın Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı  seçilmesini sağlamaktır. Daha sonra da hızla demokratik Parlamenter Sisteme dönmektir. Bütün eski milliyetçi ve ülkücü arkadaşımızın da aynı düşündüklerini kabul ediyorum. Allah çıktığımız yolda başarılı kılsın.
Sakin ÖNER


Editör: TE Bilisim