YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Terörle mücadeleden vazgeçmeyip masaya oturmayan ülkeler terörü bitiren ülkelerdir. İspanya başbakanı terörle saldırıda ölmesine rağmen ısrarla masaya oturmamıştır. Terörün her türlüsüne karşı çıkmayan ve terörü insanlık suçu olarak görmeyen çanağına kan doğrar ve bir gün o çanaktan kana kana evlatlarının kanını içer. Teröristle açılım yapan kan ve gözyaşı biçer.

Şehit gelmiyor demek koca bir yalan aldatma aldatılma ve ahmaklıktır. Bir gün yaptıklarımızı beyanlarımızı bize yedirirler. PKK ile sarmaş dolaş olanlar PYD ve YPD’yi kucağında bulurlar.

Türkiye’nin en büyük problemi terörle mücadele birikimini yok kabul edip ayak üstü beyanlar ile bir kişilik akla teslim olmasıdır Bu uyarıyı yapmayanlar ortak aklı ve milli hafızayı terk edenler kadar suçludur. Terörle mücadeleyi ısrar ve inatla sürdürmeyen açılım sokma akıllarına akil adamlar ile mukabele edenler ülkenin ve milletin bütünlüğünü koruyamazlar. Birinci açılımla şehitler verdik ülke içten ve etraftan kuşatıldı.

Şayet açılıma devam edersek ülke kesinlikle bölünür AKP’nin bu yoldan dönmesi döndürülmesi şarttır. Bugün PKK ve PYD ye yapılan silah yardımları yarın aynı ülkeler o özerk yapıları silaha boğarlar ve oluk oluk kan akmaya devam eder. Kandil Dağı Karabağa’mı taşınıyor? Evet Yusuf Hallaçoglu ve Türk milliyetçileri bir kez daha PKK Ermeni örgütüdür tespiti ile haklı çıkmıştır.

Editör: TE Bilisim