Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Abdullah Karapıçak Alaçam’da düzenlenen açık hava mitingine katıldı. Düzenlenen programa ayrıca Cumhur İttifakı MHP Alaçam Belediye Başkan Adayı İlyas Acar, AK Parti Alaçam ilçe Başkanı Selahattin Alkan, MHP Alaçam İlçe Başkanı Erdinç Gül meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

 

Kalabalığa seslenen İl Başkanı Karapıçak, “Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. İki çok muhterem lider Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey, Cumhur İttifakını oluşturdular. Cumhur İttifakı süreci tamamlanma yolunda başarılı şekilde seçimler atlattı son olarak şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri ile de tekrar bunu kanıtlayacak. Cumhur İttifakı Devletin gücüdür çünkü bu güç Türkiye’nin kalkınması için beka sorununu ile karşılaşmaması için yaptığı hizmetlerde önünün kesilmemesi için çok önemli. Jeopolitik olarak Türkiye’nin konumu çok önemli 3 tarafımız denizlerle 4 tarafımız düşmanlarla çevrili. Beka sorunumuz gündemde beka sorununun bir daha gündeme gelmemesi için Cumhur İttifakını destekleyip seçeceğiz. Cumhur İttifakının gücünü zayıflatmaya çalışan bazı güçler ülkemizin 15 Temmuzda yaşadığı gezi olaylarının tekrar hortlamasını istemiyorsak sandığa gidip görevimizi yerine getireceğiz. Cumhur İttifakını en üst düzeyde başarıya ulaştıracağız. Milliyetçilik anlayışımızın manevi temellerinden birisi olan ‘yaşa ve yaşat’ ilkesi doğrultusunda hem insanı, hem devleti hem de tarihin derinliklerinden süzülüp gelen milletimizin hayat kaynağı ‘değerlerin’ yaşatılması, bunların kurumlaştırılması ve gelecek nesillere aktarılması belediyecilik anlayışımızın temellerindendir. Alaçam’da İlyas Acar başkanımızı Büyükşehirde Mustafa Demir başkanımızı seçerek Cumhur İttifakını inşallah rekor bir farkla başarıya ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı İlyas Acar, “Alaçam’ın her mahallesine gittim gezmediğim köy mahalle sokak kalmadı, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız inşallah. Geçmişimiz belli çıraklık dönemimiz Alaçam MHP ilçe Başkanlığıyla, kalfalık dönemimiz Alaçam Belediye Başkanı olarak 2009-2014 yılları arasında kalfalık, şimdi ise ustalık dönemimizi tamamlamak için sizin desteğiniz ile 2019-2024 yılları arasında sizlerin hizmetkarı olacağım” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim