Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
Kundaktaki bebekleri katleden kanlı katillerin yeri darağaçlarıdır. Minik kızlara gelinlik yerine kefen giydirenlerin cezası aynı kefeni giydirmek değil midir?
Hayatının baharında gelecek hayali kuran kınalı kuzu yiğitleri, ay yıldızlı al bayraklı tabutlara koyduranlar kamu vicdanında ebedi olarak tutsak olmalıdır..
Zalim katil aşağılık cani yaratıklara merhamet ve medet yarın telafisi imkansız acı bir nedamettir. Alçakça işlenen cinayetleri cezasız bırakmak vicdanları sürekli kanatmaktır.
Hiç bir pişmanlık emaresi göstermeyen devlete ve millete meydana okumaya devam eden, Kürdistan kurmaktan asla vazgeçmeyen canileri affetmek yada muhatap almak bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlıktır.
Pişman olmayanları Allah bile affetmiyor. Siz hangi yetki ve hakla buna tevessül ediyorsunuz? Kandan ve öldürmekten beslenen asker, polis, öğretmen dahası bebek katillerine gösterilen bu merhamet ülkücülere kin, nefret, iftira ve aşağılık karalama siyasi linçe dönüşmüştür. 
Ülkücüleri katil kanlı katilleri barışını tarafı diye takdim eden anlayışı Türk milletinin vicdanına havale ediyoruz.Vicdanlar bu anlayışı asla kabul etmeyecektir. 
Kanlı barış tiyatrosu oyunu vicdanlardan kesinlikle geri dönecektir. Bu süreç tersine çevrilecek binlerce yıllık kardeşlik asla bozulmayacaktır. Bu kanlı örgüt civar ülke halklarının korkulu rüyası kanlı cinayet ve öldürme şebekesi haline gelmemelidir.
Kan emiciler ödüllendirilmemelidir. Kürt kardeşimin temsilcisi ve muhatabı yapılmak istenen bu taşeron örgüte karşı binlerce yıllık millet ve devlet geleneklerimiz mevcut yasalarımız hayata geçirilmelidir.
Türk devletinin bütünlüğünü, ülkenin birliğini, Milleten ay yıldızlı al bayrağını, ülkenin tek dilini, birlikte yaşamanın olmazsa olmazı kabul etmeyen, her türlü bölücü hareketle her türlü demokratik meşru mücadele sonsuza kadar sürmelidir.
Hiç bir dayatma, oldu bitti, psikolojik operasyon, gizli pazarlık ve görüşme ve gündemler bu gerçeği değiştirmemelidir.Gizli mahfillerde tasarlanan, aktörleri ustaca belirlenen, dünün kuyruk acısı ile saldırdıkça saldıran, azdıkça azan, kahpe kalleş dünyanın maşaları, elbette o maşayı tutan elle birlikte bu millet tarafından bir kez daha tepeleneceklerdir.
Evrensel değerlerli maske yapıp saldıranlar, milli devletler dönemi bitti diye beyin yıkamaya çalışan salyalı ağızlı suratları çok iyi tanıyoruz.Yarın hangi ülkeler adına beşinci kol görevi yaptıkları o ülkelerin arşivleri açıldığında ortaya çıkacaktır.Birilerinin kabirlerine Fatiha okumak için gidilirken onların kabirlerine gidilmekten utanılacaktır.
Elbette hayat insanlara rollerini veriyor. Kahramanlık, ajanlık, hainlik ve işbirlikçilik herkesin kendi tercihidir. Şurası iyi bilinsin ki kahramanlar rahmetle, minnetle, saygıyla ve vefa ile dünya durdukça sonsuza kadar anılacaktır. Hain ve işbirlikçiler boyunlarında lanet halkası ile iki dünyada da rezil olacaklardır.
Tarihi kahramanlar yazar, zorluklar ve ihanet ne kadar dal budak salsa da elbette karanlık geceni nurlu sabahı olacaktır.Üzülme millet evladı titre kendine dön ve ülkene birliğine kardeşliğine sahip çık gelecek elbet mazlumların olacaktır.
Türk milleti her türlü milli ve mukaddes varlığı ile sonsuza kadar yaşayacaktır.Bu inancımızı asla ve asla yitirmeyeceğiz. Şimdi artık uyanık olmak, kafa yormak, gönül koymak dosta gitme zamanıdır.


Editör: TE Bilisim