Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
  Hiç mazeret üretmedik, gece gündüz demeden canhıraş çalıştık. Belki kendi özel işimiz olsa bu kadar asla çalışmazdık. Ama bir yüce dava ve onun teslim alınamayan kalesini temsilen alandaydık. Bu sorumluluk bizi iliklerimize kadar motive etti.

Üzüldük bazen çaresiz kaldık ama asla pes etmedik. Tıpkı Çanakkale de yedi düvele meydan okuyanlar gibi imkansızlıklara rağmen rakiplerimize mertçe meydan okuduk. Beş yüz bine yakın seçmeni bir buçuk milyona varan fiili nüfus ile iletişim kurmak için didindik durduk. Bu devasa ilçeye paramı zaman mı imkan mı dayanır! İddialı olduğunuzda dipsiz bir kazan ha bire harca sonu gelmez bitmez ihtiyaçlar bunu anlatmak ifade etmek belki şık değil ama gerçek budur. Sahada çalışan, gayret gösteren mücadele edeni görmek destek olmak bir tarafından tutmak isteyenlerin azlığı ve olması gerekenlerin ilgisizliği ve yokluğu bizi çok üzdü ama hiç aldırmadık.

Çalışmaya yine ter akıtmaya devam ettik. Parti bayrağı temin edemedik yeri geldi bayrak imal ettirdik. Karşımızdaki acımasız siyasi dinazorların vahşi abanması bile bizi pes ettirmedi. Aksine bizi haklı olma noktasında cesaretlendirdi ve daha da yüreklendirdi. Seferle emir olundunuz zafer Cenabi Allah'ın takdiridir. Sonuçlara zafere hiç takılmadık ibadet aşkı ile bastırdıkça bastırdık

. Ümraniye ve ilgili her çevrede bir seçim kampanyası nasıl yapılır ortaya konulmuştur. Bu dost düşman herkese gösterilmiştir. Aslında biz kazanmadan destan yazdık destanlar hep sonuçlarla mı yazılır? Biz burada samimiyetin gayretin inanmışlığın destanını yazdık. Arkadaşlar ve olması gerekenler biraz daha destek verebilselerdi sonuç çok farklı olurdu. Onları kendi vicdanlarında sorgulamaya özeleştiriye davet ediyorum.

Belki biraz daha ilgi ve destek daha büyük sonuçla getirebilirdi. Ama şunu biliyoruz ki birileri eker birileri biçer biz bugün ektik bir kısmını biçtik ama toprağa düşen yeşerecek tohum ve fidanları gelecek nesiller biçecektir. Bunu herkes kabul ediyor bunu yaratan biliyor balıklarda elbette bir gün mutlaka bilecektir bilmeseler ne yazar? Bu seçimin öyküsünü hareket adına gerçekten yazacak vefa adamlarını bekliyoruz. Kazanılmayan zafer kahramanlarının destan öyküsünü yazacak mutlaka ülkü dostları çıkacaktır. Bunu teslim edecek buradan yeni zafer muştuları ders tecrübe ve yeni zafer tohumları çıkacaktır.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim