YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, 2012 yılında Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde meydana gelen bombalı saldırının faillerinin hala bulunamadığına dikkat çekerek, “33 ayda gökdelen diken hükümet, aradan 33 ay geçmesine rağmen 11 kişinin katil zanlılarını hala bulamadı.” dedi. 
MHP Gaziantep İl Başkanı Taşdoğan, 20 Ağustos 2012 tarihinde Gaziantep’te meydana gelen, 4'ü çocuk 11 kişinin hayatını kaybettiği, 70 kişinin ise yaralandığı bombalı saldırıyı gündeme getirerek, hain saldırıyı unutmadıklarını belirtti. Faillerin ise hala bulunamamasına tepki gösteren Taşdoğan, “2012 yılında meydana gelen hain saldırıyı hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Evlatlarımızı toprağa verdik. İçimiz yandı ve yanmaya da devam ediyor. Olayın üzerinden 33 ay geçmiş ve hala ortada ne bir tutuklu var ne de konuya ilişkin bir çalışma var. 33 ayda gökdelen diken Hükümet bu olayı aydınlatamadı. Kendine Aksaray’lar yapanlar, bu patlamanın ardından mücadeleden bahsediyordu. Hani nerede sizin mücadeleniz? Neden hala bu olay aydınlatılmadı? Efendiler, her şey unutulur da yürekteki acı unutulmaz.” diyerek tepki gösterdi. 

"UYDURDUĞUNUZ PARALEL YAPIYA AYIRDIĞINIZ ZAMANI PATLAMAYI YAPANLARI YAKALAMAYA AYIRMADINIZ"

Gaziantep’te hain saldırıda tutuklu sanığın kalmadığına dikkat çeken Taşdoğan, “Bu şehir 1 yaşındaki Almina’yı, 3 yaşındaki Süleyman’ı ve 11 yaşındaki Sevgi’yi unutmadı. Fakat görüyoruz ki sizler her şeyi çabuk unutur olmuşsunuz. Biz MHP olarak unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bu olayın failleri bulunup adaletin önüne çıkana kadar da gündeme getirmeye devam edeceğiz. Davada tutuklu sanık kalmadı. 'Firaz' kod adlı Murat Filiz’in ise sözde arandığı söyleniyor. Paralel yapı uydurmanız için harcadığınız zamanı, bu olayın çözülmesine harcasaydınız şimdi herkesin içini bir nebze de olsa rahatlatacaktınız. Bu olayın failleri biran önce bulunup adalet karşısına çıkarılmalıdır. Olayın üzerinin örtülmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim