Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 CHP lideri Kılıçdaroğlu, Aile Bakanı'na yönelik uygunsuz sözleri sebebiyle gelen tepkilere cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipler Birliği Genel Merkezi ziyaretinde soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Aile ve toplumsal Politikalar Bakanı sema Ramazanoğlu'na yönelik tepki çeken sözlerine ilişkin sual üzerine şunları söyledi:

Siyasetin doğasında kritik vardır. Bizler bir şey konuşuruz Bizi iktidar, başbakan, bakan eleştirir. Partinin genel başkan yardımcıları eleştirir. Hepimiz de cevap veririz. Bizim anlamakta zorluk çektiğimiz konu şu; neden Cumhurbaşkanı bu tartışmaların odağı haline geliyor? Her şeye maydonoz oluyor. İki dakika sus, senin görevin toplumda rahatlık sağlamak. Aklıselim mesajlar vermek. Ben Davutoğlu'na yanıt veririm. Ama o diyor ki, 'Boşverin Davutoğlu'nu bana cevap verin.' Sen kimsin sana cevap vereceğim. Bizim muhatabımız değil o. Dün kullandığı ifadelere bakın. Emin olun sizlerden özür temenni ediyorum. Onun kullandığı cümle için. Yaptığım eleştiriye karşı 'sapık' sözcüğünü kullanıyor. Peki ben soruyorum... 'Dolmahahçe'de oturup Kadıköy'den gelen vapurlara bakıyorum, kadınlara kızlara bakıyorum' demek nedir? Sapıklık değil mi? 'Onları dikizliyorum' demek sapıklık değil mi? Bunun adı cinsel sapıklıktır.

'Seyrediyorum' diyor, Kimi? Kadınları, kızları... Senin görevin Dolmabahçe'de oturup kadınlara kızlara bakmak mıdır? Siyasal sapıklığa gelince... Bu zat TBMM'de tarafsız olacağına dair namusu ve şerefi üzerine yemin etti. Şimdi ben soruyorum siyasal sapıklık nedir? Parlamentonun önüne çıkıp yemin ettikten sonra o yemini tutmayıp namusu ve şerefi çöp sepetine atandır. Namus ve şeref teriminin bu topraklarda ne kadar önemli bulunduğunu tamamımız biliyoruz. Şimdi soruyorum, bunun adı siyasi sapıklık değil mi?
Editör: TE Bilisim