BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Türkiye’nin, Türk Dünyası’nın ve İslam Alemi’nin geleceği açısından çok önemli gördüğümüzü belirtmek isteriz. Adaylara baktığımız da biri zaten PKK’nın siyasal uzantısı olan partinin Eş başkanı olan şahıstır. Aday Erdoğan ise ABD-İsrail-Ermenistan-AB- Barzani-PKK-IŞİD-El Kaide ve El Nusra’nın ortak adayıdır. Erdoğan’ın geçmişi hepimiz için malumdur. Erdoğan 34 PKK’lıyı Habur’dan törenle, davul zurnayla, kurduğu çadır mahkemelerinde aklayarak Türkiye’ye sokan adaydır. Erdoğan çözüm süreci adı altında Türkiye’yi çöküş ve yıkıma götüren adaydır. Erdoğan Sözde 63’lük akillerle Türk milletini aldatmaya çalışan adaydır. Erdoğan İktidar olmak için gerekirse papaz elbisesi bile giyerim diyen adaydır. Erdoğan prompterdan bile İstiklal Marşımızı yanlış okuyan adaydır. Erdoğan teröristlerin hamisi, Kerkük’ün işgalcisi, Kürdistan heveslisi Barzani’ye kardeşim diyen ve beraber türkü söyleyen adaydır. Yahudi Lobisinin 104 yılda sadece 10 kişiye verdiği “Yahudi Üstün Cesaret Madalyası”nı alanlardan biri de aday Erdoğan’dır. Aday Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde 20 Ekim 2010 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı yazıyla Bursa’daki Ayasofya Camii kiliseye çevrilmiş ve tepesine haç yerleştirilmiştir. Aday Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde 18 Ocak 2012 tarihinde Resmi gazetede yayınlanan yazıyla domuz kesimlik hayvan sınıfına alınmıştır. Aday Erdoğan 2003 yılında Washington Post ve Wall Street Journal gazetelerinde yayınlanan makalelerinde Irak’ta yapmadıkları işkence kalmayan ABD askerlerinin evlerine sağ salim dönmesi için dua etmiştir. 11 Mayıs 2005’de Türk Ceza kanununda değişiklik yaparak zinayı suç olmaktan çıkaran aday Erdoğan’dır. 30 Mayıs 2011’de İzmir Alaçatı’daki Pazar Yeri Camii’nde 88 yıl sonra Fener Rum Patriği Bartholomeos tarafından yönetilen ayin yaptırılmıştır. Erdoğan Şehitlere “kelle” İmralı Canisine “sayın” diyen adaydır. Erdoğan girdiği şeref polemiğin de kendi ağzıyla teröristbaşı ile pazarlık yaptıklarını itiraf eden adaydır. Aday Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde şanlı Türk Bayrağı askeri alanda gönlerden indirilmiştir. Aday Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde Türk askerinin başına Süleymaniye’de çuval geçirilmiştir. Oğluna devlet arsalarını yağmalatan, dostları küresel terörist Yasin El Kadı ve İranlı Şarlatan Reza Zarrab’a ihale takibi yapan, rüşvette ve yolsuzlukta sınır tanımayan aday Erdoğan’dır. “Bana Türkmen milliyetçiliği ile gelmeyin” diyerek Türkmenelin’deki katliamı sadece seyreden aday Erdoğan’dır. Doğu Türkistan’da Uygur Türkleri soykırıma maruz kalırken Çin ile ilişkileri aynen devam ettiren, Uygur Türklerinin sesine kulak vermeyen aday Erdoğan’dır. Karabağ’da Azerbaycanlı gardaşlarımız işgalci Ermeniler tarafında öldürülürken Ermenistan ile ilişkileri iyileştirmeye çalışan aday Erdoğan’dır. Bakara-makaracı Egemen Bağış’ı yanından ayırmayan, “Peygamber kibre kapıldı” diyen itikadı bozuk Efkan Ala’yı hâlâ Bakan koltuğunda oturtan aday Erdoğan’dır.

Şimdi kimse bu adayın çıkıpta Ülkücü kardeşlerim diyerek Ülkücülerden oy alabileceğini zannetmesin. Ortalarda “bağımsız ve eski ülkücü” adı altında gezen zevatlar aklını başına almalıdır. Ülkücü Hareketin ve Ülkücülerin yeri bellidir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün takipçisi, Başbuğ’un Türkeş’in izinde, Lider Devlet Bahçeli’nin emrindedir. Liderimizin işaret ettiği ve 13 partinin üzerinde mutabakata vardığı Türk oğlu Türk Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermek hepimiz için bir şereftir.

 

KIRIKKALE ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI BAŞKANI

 

SERKAN TUNÇBİLEK

Editör: TE Bilisim