Kırıkkale Ülkü Ocakları, Hakkari’de hainlerce şehit edilen askerler için Ocak binasında Mevlid-i Şerif okuttu .Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek kısa bir konuşma yaptı.

 

Tunçbilek konuşmasında, “Öncelikle selamın aleyküm hain bir saldırı sonucunda şehit olan üç fidanımız için bugün bir araya gelerek mevlidi şerif okuduk dualar ettik salâvatlar getirdik rabbim dualarımızı ve okumuş olduğumuz mevlidi şerifi kabul etsin. Şehitlerimizin ruhları şad ve mekânı cennet olsun" dedi.


Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı tarafından okutulan Mevlid-i Şerif programına; MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP MYK Üyesi İbrahim Karayiğit, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Gardaş, İl Genel Meclis Başkanı Nuh Kara, Belediye Grup Başkan Vekili Tebernus Çil, Türk Eğitim Sen Başkanı Ahmet Kandemir, Türk Sağlık Sen Başkanı Fatih Üstüner, Türkav Başkanı Çağrı Hörmet, Türk Ocakları Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Yönetimi, AGAMDER Başkanı Selahattin Arpacı, Eski Ocak Başkanı Çelebi İmatoğlu, Basının Güzide Mensupları, Emniyet Personelleri, Genç BOZKURT’lar katıldı.


Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih EROĞLU, "Ülkemizde son zamanlarda çözüm yaftası ile dahada büyüyen terör laneti Ocaklarımıza Ateş düşürmeye devam ediyor. 3 Şehidimize Başta aileleri olmak üzere bütün Türk Milletine Baş Sağlığı dilerim. Eli kanlı terör örgütüyle, bebek katiliyle müzakere etmek yerine, Milletimizin ve Devletimizin çıkarlarının korunması gerektiğinin altını birkez daha çiziyor." dedi


BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

İL Ocak başkanı sözlerine şu şöyle devam etti; "Yıkım projesine, Çözüm projesi diye sunanlara, Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in şu sözleriyle seslenmek istiyorum."


‘’Hani silahlar susuyordu, hani güzel şeyler olacaktı, hani kan duracak, şehadet haberleri alınmayacaktı ? Yalan söyleyenler, aldatanlar, kandıranlar, terörün yörüngesine pazarlıkla tutanlar milli vicdanda nasıl aklanacak, nasıl hesap verecektir ?’’ dedi.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim