Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 İşte o kırmızı fularlı kız, dün Rakka'da girdiği çatışmada öldü!

Şöyle bir düşünelim, 

IŞİD'i kuranın emperyalist ülkeler olduğu biliniyor. Sonra IŞİD'i bahane ederek petrol bölgesine yerleşmeye çalışanları da herkes biliyor. Kırmızı fularlı Kız dün muhtemelen Amerikan abilerinin kendisine temin ettiği silahla çatışırken öldü. Yani bölgede Amerika'nın çıkarları için iki grup yaratılmıştı. IŞİD ve PKK... Patronları aynıydı: ABD! işte Kırmızı fularlı kız bunlardan birinin saflarında çatışırken öldü.

Şimdi gelelim bugüne...

Sosyal medyada tüm sosyalist ve komünist sitelerde Kırmızı fularlı kızın yası tutuluyor. Vaktiniz olursa inceleyin.. ne sosyalist söylemler düzülüyor.. ne devrimci ağıtlar yakılıyor...

Yahu kardeşim el insaf!..

Her "hıyarım güzel" diyene bir avuç tuzla koşarsanız, nerede kaldı sizin akılcılığınız, sosyalistliğiniz, güya ezilenden yana duruşunuz?

Yazık sizlere!.. bir ideolojinin bile temel felsefesini anlamamışsınız. Bir Amerikan kuklasının yitirilmesine ağıt düzüyorsunuz. Gören de sanır ki,emperyalizmle savaşıyordu. Hayır efendim, emperyalistlerin sömürme alanlarını genişletmek için savaşıyordu.

Nasıl realize ediyorsunuz bunu, anlayan beri gelsin. Hiç mi kendi kendinize kaldığınızda "yahu biz kime hizmet ediyoruz?" demiyorsunuz?

Gerçekten Türk aydınımsılarını ve kendine sol diyen zır cahil kesimi anlamak çok daha zorlaştı!

Hala kendisini 17 yaşında gittiği devrimci pikniklerde kıçlarına batan platonik dikenlerin lezzetinden kurtaramamış, işin boyutunun nasıl değiştiğini kavramamış insanlar var.

Emin olun, aynı kesim 2010 refereandumunda ağa babaları olan aydın(!) tayfası ile birlikte evet deyip, bugünkü baskı ortamına doğrudan destek verdi. Hala akıllanmadılar... hala akıllanmadılar...



 

Editör: TE Bilisim