BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
Babası şehit olduktan üç buçuk ay sonra, 12.12.2012 tarihinde dünyaya gözlerini açan Ela bebeği ziyaret eden İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç ve eşi, bebeğe altın taktı.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde askeri konvoyun geçişi sırasında mayın patlaması sonucu 3,5 ay önce şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Suay’ın hamile eşi 12.12.12. günü, saat 12.00’de bir kız çocuk dünyaya getirdi. Mehmet Suay, geride, canından ve karnındaki 5 aylık bebeğiyle 19 yaşındaki eşi Berivan Suay'ı bırakmıştı. Ailesinin tek erkek çocuğu olan Mehmet'in acısını eşi de annesi de geride bıraktığı beş aylık bebeğiyle teselli bularak hayata tutunmaya çalıştı. Şehit eşi Berivan Suay ve Ela bebek, hastanede doğum sonrası yapılan kontroller sonucu taburcu olarak, evlerine gönderildi.

İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, eşi Ceren Atınç ile şehidin evine giderek, Ela bebek’i ziyaret etti. Tuğgeneral Hakan Atınç, “Ben Genelkurmay Başkanımız Necdet Özel adına iyi dileklerini, selam ve sevgilerini iletmek için sizi ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bütün aile bireylerine selamları var. Tabi ki Ela bebek kızımız hepimizin evladı. Çok mutlu olduk. Allah bahtını, şansını açık etsin, tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim