Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Şehit ve gazilerimiz olmasaydı semalarımızda ay yıldızlı al bayrak minarelerimizde ezan sesi olur muydu?Kore ve Kıbrıs gazilerini ziyaret ederek onların ruh ve mana dünyalarına yolculuk yaptık.

Oradan ülkeye mesaj aldık.Sahi Kore nere Türkiye nere? Niçin bu insanlar Kore gazisi oldular? ABD ile müttefik olmanın gereği olarak birlikte aynı cephede Kore'de ve dünyanın bir çok ülkesinde birlikte hareket eden bir ülkeyiz.Somali'de,Bosna'da, Afganistan'da ve bir çok yerde birlikte anlaşmalara uyarak daha çok ABD menfaatleri için bedel ödedik.

Aynı ABD 'nin güneydoğuda koordinatör ülke sıfatıyla gizli ve açık PKK terör örgütüne ülkemizi mecbur eden etnik ameliyatı hak özgürlük diye dayatan büyük Kürdistan peşinde koşan bir ülkedir. Ortakları başta İsrail ve AB ülkeleridir.Bu dostluğa anlaşmalara aykırı arkadan vuran ikiyüzlü bir tavır değil midir?

İşte acı tecrübelerle milletçe atasözü olarak hayatımıza yansıyan "ayıdan post düşmandan dost olmaz" ifadesi bir kez daha kendini ispatlamıştır. Kıbrıs'ta İngiliz Rum, ABD ve AB himayesine rağmen kahramanlık destanı 1974'de Kıbrıs'a barış hareketi ile yazılmıştır.Türkiye olmasa Kıbrıs Filistin'den çok daha öte kan ve göz yaşına boğulmaya devam edecekti.

O savaşlarda bulunan Kore ve Kıbrıs'ta gazilerimizi selametle, şehit olan askerlerimizi rahmet minnet ve saygı ile anıyoruz.Güneydoğuda örgüt baskısı zillete,milletçe bizi razı etmeye çalışarak, karşımıza maşa ve taşeron olarak çıkarılan PKK'dır.

Kanlı katliam örgütü karşısında devlet ve millet onurumuzu zedeleyen siyasal iktidarı kınıyoruz. Şehit ve gazilerin ruh ve mana dünyasını dikkate almayan her teşebbüs onları yeniden öldürmektir. Kıbrıs'ta güneydoğuda ve her vatan sathında, şehitlerin mesajını iyi okuyamayan, onların şehadet sebeplerine sahip çıkamayan, bir iktidarı Allah başımızdan def etsin inşallah!

Şehitler olmasa her yer Filistin'di Iraktı ve benzeri mazlumların diyarı olurdu.Şehit ve gazilerimiz olmasaydı vatan devlet ezanlar ve bayrak olur muydu?

Kore gazimiz Mehmet Yakut,Kıbrıs gazimiz Fevzi Taşçı ve Almanya emek gazimiz Halis Şenel gibi büyüklerimize sağlıklı ömür diler,kendilerine takdir ve minnet duygularımızı ifade ederiz.
Editör: TE Bilisim