Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 12 Eylül kanlı cunta rejimine giden ve sağ sol çatışması adı altında kardeşi kardeşe kırdırararak aynı silahla iki tarafa cinayet işleten müttefikimiz ABD, NATO ittifakı eliyle de ülke içinde karanlık yapılar kurmuştur.

Rusya'nın Çar Petro'nun vasiyeti İle açık edilen sıcak denizlere inme hayali, Komünizm döneminde Lenin'le devam etmiş hatta Türkiye'den Kars'ı, Ardahan'ı ve Boğazları isteme cesareti göstermişlerdir. Kandırılan ülkenin genç evlatlarını ağlarına düşürmüşlerdir. Bu emperyalist işgale karşı, Başbuğ Alparslan Türkeş önderliğinde asil kahraman efsane bir direnişle mücadele verilmiştir. Bu kanlı işgale etten kemikten kale örülmüş;  5000 şehit vererek mani olunmuştur. Ülkücüler bize sözde müttefik(!) olan ABD'nin sinsi gizli ihanetine uğramışlardır. Bir taraftan Komünizm, bir taraftan ABD kapitalizmine karşı şerefli bir mücadele verilmiştir

O günkü kanlı yapının adı olan Gladio, bugün karşımıza FETÖ olarak çıkmıştır.

Devlet kurumlarını ele geçiren ve 15 Temmuz şartlarını oluşturan yapı, bu Truva atı yapıdır.

Başlangıçta ülke içinde AKP İle oluşturulan ittifak, uzunca bir süre sorunsuz yürümüş ve 17/25 Aralık sürecine gidilirken himaye görmüştür. İttifakın bir kanadı İle diğeri terbiye edilmeye çalışılmış; haksız ve adaletsiz şekilde devlet imkanlarının ellerine verildiği bu gizli sinsi FETÖ yapısı, gayri meşru ilişkiler ağı ve istihbarat akışı İle siyasi iktidarı takibe almıştır. İktidarın zaafları ve yolsuzluklar onlara istismar malzemesi olmuş; iç hukukun siyasallaşması nedeniyle ve ABD eliyle başka şekilde siyasallaşan uluslararası hukuka malzeme oluşmasına çanak tutulmuştur.

Bu zaaf ve yolsuzluklar yabancı istihbarat örgütleri eliyle özellikle CIA ya servis edilmiş ve Zarrap davasının alt yapısı oluşturulmuştur.

Bu ilişkilerle ve IŞİD, PKK ve PYD terör örgütleri üzerinden, Türkiye şerefsiz, alçak ve hain bir tertibe tezgaha muhatap olmuş; bu sefer diğer bir terör örgütü ihanet kuşatmasının manivelası olmuştur.

Müttefik adı altında koynumuzda yılan beslemişiz. Bu yılanın 12 Eylül'de adı Gladio 15 Temmuz'da FETÖ'dür.

Sahi ihtilal şartlarının oluşması için daha çok kan dökülmesini isteyen 12 Eylül Darbeci Gladio kafa yapısı ile yolsuzlukların bir başka parçası olan ve yolsuzluk belgelerini siyasal iktidarı devirmede, 15 Temmuz darbe sürecine giden yolun kilometre taşı yapanların pratik bir farkı var mıdır?

Güneyde PKK, PYD ve IŞİD terör örgütlerinin hamisi olan kurum; komünist, dinsiz, Kürtçü büyük Ermenistan ve Büyük İsrail senaryosunun sahibi Siyonizmdir.

Haçlı taşeronu emperyalistler olan dünkü komünist Rusya ve Kapitalist ABD'nin beyni Siyonizmdir.

Bugün bu alçak planın sahipleri, irili ufaklı her türlü terör, dini, siyasi vb yapılarla birlikte,Türk milletine tarihinde görülmedik bir kuşatmaya girişerek geldiler.

Buradan çıkacağız; bu milattır. Öncelikleri iyi belirleyip bu tehlike ve tehdidi savuşturmak için devletin ve milletin yanında ve emrindeyiz.

Burada her türlü iç siyasi endişe biter.

Yaşasın Türk millerinin ebedi var oluş davası... tüm dikkat ve enerjimiz bu noktada yoğunlaşmıştır.

Her bedeli milletçe ödedik ve ödemeye devam edeceğiz.

Komşumuz olanlar dün Saddam'lı Irak ve Esad'lı Suriye idi. Şimdi ABD ve kuklaları var; daha mı iyi oldu?

Bu süreç vicdanlarda tarihçiler tarafından sorgulanacaktır ama gün, içine düştüğümüz bu kanlı ittifakı tuzağı parçalama ve ebedi var olma günüdür!

Allah Türk milletinin ve devletinin, yar ve yardımcısı olsun!

Sabri Şenel




Editör: TE Bilisim