Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
GEÇTİĞİMİZ 3 GÜN ÖNCESİNDE KÜÇÜKCEKMECE'DE TARANMIŞTI

Kıraathane saldırısında 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Küçükçekmece Kanarya'da bir kıraathaneye düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tavuskuşu Caddesi üzerindeki Ufuk Kıraathanesi'nde 22.00 sıralarında gerçekleşti. Kahvehaneye gelen yüzleri maskeli iki kişi, ellerindeki otomatik silahlarla rastgele ateş etmeye başladı. Kahvehane sahibinin içeridekileri "Yere yatın" diye bağırarak uyardığı saldırıda 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılardan Recep Durgut (1965) ve Serdar Cebeci (1979) hayatını kaybetti. 

Saldırı haberi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırı sırasında kahvehanede bulunan Naci Kılıç, yaşananları şöyle aktardı: "Ben çay içiyordum içeride. Bana "Kenara çekil" dediler. Biri beyaz maskeli, biri siyah aşladı taradılar. Ufuk, kahvehanenin sahibi "Yatın" dedi. Ondan sonra çekti gittiler. İki ölü var galiba. 4-5 de yaralı var."

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor. Eşkali belirlenmeye çalışan saldırganların yakalanması amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 
Sultangazi'de kahvehane tarandı: 1'i ağır, 2 yaralı
Sultangazi'deki bir kahvehaneye silahlı kişilerce ateş açıldı. Saldırıda 1'i ağır, 2 kişi yaralandı. Yaralılar, çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Saldırı, Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi 193 Sokak içerisindeki kahvehanede saat 23.45 sıralarında gerçekleşti. Beyaz spor bir araba ile kahvehaneye gelen saldırganlar, araçtan indikten sonra kahvehanede bulunanların üzerine ateş etti. Saldırganlar, aynı araç ile olay yerinden kaçtı. Saldırıda, kahvehanede bulunan 2 kişi yaralandı. Başından yaralanın şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Saldırı haberi üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulans ile çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Polis, konuyla ilgili bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.


Editör: TE Bilisim